| teplota motora - kontrolka | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Baty Pretekár
Vek : 39 Registrácia : 26.08.2007 Počet príspevkov : 481 Auto : vw golf 2 1,8i Bydlisko : Vranov nad Toplou
| Predmet: teplota motora - kontrolka 11/9/2007, 15:20 | |
| neukazuje mi teplotu motora a počítadlo km nefunguje tiež. helfne niekto?? | |
|
| |
rallyman Vodič
Vek : 36 Registrácia : 06.07.2007 Počet príspevkov : 168 Auto : Golf II GTi 1.8 16V PL Bydlisko : Topolcany
| Predmet: Re: teplota motora - kontrolka 11/9/2007, 22:47 | |
| ak ti ukazuje rychlosť tak jedine rozobrať ak nie tak skontroluj pripojenie lanka zo zadnej strany k budikom a ta teplota to može byť buď zlé čidlo alebo zle zapojeny konektor k budikom alebo chyba niekde v budikoch | |
|
| |
Baty Pretekár
Vek : 39 Registrácia : 26.08.2007 Počet príspevkov : 481 Auto : vw golf 2 1,8i Bydlisko : Vranov nad Toplou
| Predmet: Re: teplota motora - kontrolka 11/9/2007, 22:56 | |
| | |
|
| |
Daniell Začiatočník
Registrácia : 09.08.2007 Počet príspevkov : 18 Auto : GII 1,6 GTD Bydlisko : RK
| Predmet: Re: teplota motora - kontrolka 18/1/2008, 14:46 | |
| ked ti ukazuje rychlost a neukazuje ubehnute km tak jedine rozobrat budik ale problem je v tom ze musis zlozit aj rucicku co ukazuje rychlost a uz ti neviem poradit co mas urobit aby ti spatne rychlost ukazovalo spravne...presne ten isty problem som mal aj ja a teraz mi rychlost ukazuje halabala....xixi...zohnal som si iny tachometer ale ani ten rychlost neukazuje dobre...co uz... Problem pri pocitadle km je v tom ze je tam jedna tycka na ktorej je osadene ozubene kolecko a to na tej tycke presmykuje...(tak to bolo aspon u mna) v pohode sa to dalo zdrsnit a uz je to v poriadku....len pozor na spravne ukazovanie rychlosti!!!! mohol by si to trafit ak by si si dobre poznacil ako je rucicka rychlosti na "volno" lebo aj ked je opreta o kolik je uz trochu predpata.!!!!! | |
|
| |
spd001 Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 25.10.2007 Počet príspevkov : 402 Auto : ex GOLF III 1.6 GT 74kW (AEK) Bydlisko : SA
| Predmet: Re: teplota motora - kontrolka 24/2/2008, 19:01 | |
| presne tento problem sme mali s kamosom na honde civic ked si kupil polepy budikov a pri vymene sme museli dat dole rucicky a bohuzial sa nam nepodarilo rozchodit stav v nadrzi a otackomer sme ani za p..u nevedeli trafit do polohy v akej bol predtym.s golf budikmi nemam zatial skusenosti ale na tie rucicky velky bacha je to az moc citlivy mechanizmus.no a nakoniec honda dostala nove budiky nakolko po 2 dnoch trapenia nas to preslo a skonstatovali sme ze polepy budikov je blbost.pismenka sa zacali odlepovat a vysledny efekt bol v noci priemerny... | |
|
| |
klickop Pretekár
Vek : 42 Registrácia : 12.10.2007 Počet príspevkov : 303 Auto : Golf III 1.6 55kW ABU Bydlisko : Partizánske / Ibbenburen / DE
| Predmet: Re: teplota motora - kontrolka 24/2/2008, 20:20 | |
| Ja som mal podobný problém . Prešmykovalo mi ozubenie v tachometri . Skús ho teda vybrať a pozri sa v akom stave je šnek čo ide na osku prenášajúcu otáčky na počítadlo km cez ozubenie je to jednoduché . Daj ale bacha keď budeš vyťahovať lanko z tachometra . Ešte menší tip vezmi šrobovačku a daj do nej nejakú osku a vsuň to na miesto tachometrového lanka pusti a uvidíš či sa prenášajú otáčky aj na spomínaný šnek . Ospravedlňujem sa za zlú kvalitu snímok ale možno ti to ničo pomôže . 1. 2. 3. 4. 5. | |
|
| |
Dimi3 Začiatočník
Vek : 35 Registrácia : 07.10.2008 Počet príspevkov : 8 Auto : VW GII 1.6 TD(JR) 70kw rv.88 rabbit Bydlisko : Kocurkovo panov zelenych
| Predmet: Re: teplota motora - kontrolka 10/10/2008, 00:23 | |
| JA mam zase taky problem ze mi nevracia spat rucicku. Napr.:Idem si idem 120 zbadam pred sebou prekazku alebo nieco ine musim pribrzdid,dobrzdim(odhadom asi na 70-80)a rucicka este stale pomalycky klesa az sa zase stretne s tym ze ja stihnem rozbehnut skvor ako ona klesne tam kam ma. Vie niekto pomoct diki. | |
|
| |
Baty Pretekár
| Predmet: Re: teplota motora - kontrolka 10/10/2008, 20:54 | |
| teplotu mi už ukazuje, , mechanik menil čidla, len problem s motorom neskončil, ........... | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: teplota motora - kontrolka 25/6/2009, 11:09 | |
| ked uz tu je tato tema...nemate niekto schemu zapojenia, ako to vyzera na G2 medzi samotnym cidlom teploty vody a budikom na palubke?? lebo ELSA schemy G2 neobsahuje leider... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: teplota motora - kontrolka | |
| |
|
| |
| teplota motora - kontrolka | |
|