VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Black Angel

Goto down 
+18
joey750
actor4
Tuningboy12
Polymorph
lupo
alfonso3006
golfmanik
joy_pu
455BI
tono55
stinkie999
marco
Lucko
Sharkygolf
k0be
baxo
dramatiq
Patres
22 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorSpráva
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

Black Angel - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime7/8/2008, 13:13

baxo mal by si vydať zbierku,ti poviem,že by ti to inak vynašalo Basketball
Návrat hore Goto down
baxo
Vodič
Vodič
baxo

Male
Vek : 36
Registrácia : 07.07.2008
Počet príspevkov : 286
Auto : G3 1,9GTD - crash, teraz riadim Ford Fusion

OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime7/8/2008, 13:17

aku zbierku? toto je moje druhe auto, este by som tam nemal co zozbierat ;-)
Návrat hore Goto down
Patres
Autoškolák
Autoškolák
Patres

Male
Registrácia : 25.04.2008
Počet príspevkov : 63
Auto : VW Golf IV 1.9 TDI Ocean Edition, 66 kW, ALH

OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime7/8/2008, 13:27

Lucko napísal:
interier mas tusim bledy vsak?

nie,tmavy
Návrat hore Goto down
Patres
Autoškolák
Autoškolák
Patres

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime7/8/2008, 13:28

Lucko napísal:
Patres napísal:
casom chcem dat ine svetla,nejake kridlo,a nieco aj s ozvucenim poriesit
svetla asi zadne vsak? ja take zhanam ako mas ty.

ano,zadne,ale bude este chvilu trvat kym budem mat na nove
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime7/8/2008, 14:05

Patres napísal:
Lucko napísal:
interier mas tusim bledy vsak?

nie,tmavy
jaaj,myslel som ze ked mas vnutorne zrkadlo blede ze aj intros,lebo ja ho mam cierne
Návrat hore Goto down
k0be
Autoškolák
Autoškolák
k0be

Male
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 133
Auto : cierne;P

OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime7/8/2008, 14:32

Lucko napísal:
k0be napísal:
baxo napísal:
tak ze z neho nemozem spustit oci, predstavujem si ho s tymi sietkami a ako sa to dotykam, hladim motor, sedim za volantom, vytlacim spojku, jemne otocim klucikom, pevne chytim volant, povolim rucnu brzdu, a uchopim radiacu paku, potom sa ozve hudba z reprakov, samozrejme ze METAL, v tom zaradim jednotku, polozim nohu na plynovy pedal otacky pomaly stupaju a ja pomaly skladam nohu zo spojky, ziadne hrabanie ani piskanie gum, iba pomaly rozbeh, potom vyhodim rychlost, a na zotrvacnost pridem az na bielu ciaru, pockam kym zasvieti zelena a vyrazim, motor pradie pri 3000ot/min a nasleduje vyjazd na obchvat, volant je vytoceny a plyn stlaceny, gumy jemne piskaju, do konca obchvatu sa neoplati ryskovat, idem 80km/h ma 5tom prevodovom stupni - zahrievam motor, obchvat konci, podradujem do 4 a plyn ide na podlahu...

takto sa prejavuje zalubenost ;-)

Shocked Rolling Eyes

j.be ti v hlavě? lol!

to bolo na mna??
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime7/8/2008, 14:46

baxo napísal:
Sharkygolf napísal:
ja ziram baxo Very Happy inak pekna seriovka
co ziras? ked si sadnes do auta, ktore ma dusu, tak pochopis co je nenavist a co je laska, s mojim mazlikom mame taky zvlastny vztah, ked idem rano do roboty a este spim za volantom tak mi vzdy na krizovatke skape. je nastvany ze sa mu nevenujem, ale ze spim. naopak, ked som v pohode, mam dobru naladu, a prejavim mu ze ho mam rad, tak to by si videl co to auto robi! upne prekypuje energiou! radost v nom sediet, tie cierne ciary co za nim ostavaju v prudkej zakrute, tie zrychlenia a mysicky, obiehanie po pravej strane, proste radost z jazdy mam aj ja, aj on Razz
proste sme jedna dusa.
a na BLACK ANGELovi je vidno ze ma dusu, ale vizera taky nedostupny, taky neskroteny ako mustang. A ja by som ho chcel skrotit.

...divoky v srdci...

baxo ty ma prekvapujes normalne ze auta su pre teda totalne citova zalezitost Very Happy
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime7/8/2008, 14:47

Patres, vitaj u nas! Pekny golfik na vozenie... cierna to este nikdy neposrala Very Happy a ze ocean heh my sme doma davnejsie mali pacifik ci ocean ech uz neviem...
Návrat hore Goto down
baxo
Vodič
Vodič
baxo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime7/8/2008, 14:56

k0be napísal:
Lucko napísal:
k0be napísal:
baxo napísal:
tak ze z neho nemozem spustit oci, predstavujem si ho s tymi sietkami a ako sa to dotykam, hladim motor, sedim za volantom, vytlacim spojku, jemne otocim klucikom, pevne chytim volant, povolim rucnu brzdu, a uchopim radiacu paku, potom sa ozve hudba z reprakov, samozrejme ze METAL, v tom zaradim jednotku, polozim nohu na plynovy pedal otacky pomaly stupaju a ja pomaly skladam nohu zo spojky, ziadne hrabanie ani piskanie gum, iba pomaly rozbeh, potom vyhodim rychlost, a na zotrvacnost pridem az na bielu ciaru, pockam kym zasvieti zelena a vyrazim, motor pradie pri 3000ot/min a nasleduje vyjazd na obchvat, volant je vytoceny a plyn stlaceny, gumy jemne piskaju, do konca obchvatu sa neoplati ryskovat, idem 80km/h ma 5tom prevodovom stupni - zahrievam motor, obchvat konci, podradujem do 4 a plyn ide na podlahu...

Shocked Rolling Eyes

j.be ti v hlavě? lol!

to bolo na mna??

myslim ze na mna, nerob si starost, ty si v poriadku Wink
Návrat hore Goto down
k0be
Autoškolák
Autoškolák
k0be

Male
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 133
Auto : cierne;P

OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime7/8/2008, 15:04

baxo napísal:
k0be napísal:
Lucko napísal:
k0be napísal:
baxo napísal:

Shocked Rolling Eyes

j.be ti v hlavě? lol!

to bolo na mna??

myslim ze na mna, nerob si starost, ty si v poriadku Wink

Laughing Laughing okej Very Happy
Návrat hore Goto down
baxo
Vodič
Vodič
baxo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime7/8/2008, 15:06

latik napísal:
baxo napísal:
Sharkygolf napísal:
ja ziram baxo Very Happy inak pekna seriovka
co ziras? ked si sadnes do auta, ktore ma dusu, tak pochopis co je nenavist a co je laska, s mojim mazlikom mame taky zvlastny vztah, ked idem rano do roboty a este spim za volantom tak mi vzdy na krizovatke skape. je nastvany ze sa mu nevenujem, ale ze spim. naopak, ked som v pohode, mam dobru naladu, a prejavim mu ze ho mam rad, tak to by si videl co to auto robi! upne prekypuje energiou! radost v nom sediet, tie cierne ciary co za nim ostavaju v prudkej zakrute, tie zrychlenia a mysicky, obiehanie po pravej strane, proste radost z jazdy mam aj ja, aj on Razz
proste sme jedna dusa.
a na BLACK ANGELovi je vidno ze ma dusu, ale vizera taky nedostupny, taky neskroteny ako mustang. A ja by som ho chcel skrotit.

...divoky v srdci...

baxo ty ma prekvapujes normalne ze auta su pre teda totalne citova zalezitost Very Happy

Na krasu nasich zien, a rachlost nasich koni! akurat zeny ma sklamali (tym nemyslim ze som na chlapov ale ze som proste nemal stastie pri vybere)
a auta su spolahlivejsie aj ked sa s nimi nedaju robit take veci...
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime7/8/2008, 15:08

zeny, auta , zeny, auta oj oj... mna ked nerozculuje jedno tak druhe
Návrat hore Goto down
baxo
Vodič
Vodič
baxo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime7/8/2008, 15:32

mna rozculuju iba zeny, ked neposlucha mazlik, tak viem ze sa mu dostatocne nevenujem, ale ked neposlucha zena...
proste nemam stastie na vztahy, hlavne byvalu co som mal, tak to ma dozralo!
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime7/8/2008, 22:27

k0be napísal:
Lucko napísal:
k0be napísal:
baxo napísal:

Shocked Rolling Eyes

j.be ti v hlavě? lol!

to bolo na mna??

hehe, nie nie to bolo na baxa Laughing
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime7/8/2008, 22:29

latik napísal:

suhlasim s tebou cheers
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime7/8/2008, 22:33

Lucko napísal:
latik napísal:

suhlasim s tebou cheers

ale zas bolo by zle bez nich tak tolko uz to neako s nimi vydrzime Very Happy
Návrat hore Goto down
stinkie999
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 38
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 26
Auto : VW Golf 4, 1.6 SR, 74 KW, AKL, 1/99,

OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime7/8/2008, 22:46

baxo napísal:
mna rozculuju iba zeny, ked neposlucha mazlik, tak viem ze sa mu dostatocne nevenujem, ale ked neposlucha zena...
proste nemam stastie na vztahy, hlavne byvalu co som mal, tak to ma dozralo!

no, niekto sa nam tu zjavne sklamal v laske... neboj nic, pozname... Smile
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime8/8/2008, 07:30

latik napísal:
Lucko napísal:
latik napísal:

suhlasim s tebou cheers

ale zas bolo by zle bez nich tak tolko uz to neako s nimi vydrzime Very Happy

s timi autami? lol!
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male
Registrácia : 25.01.2008
Počet príspevkov : 885
Auto : položené

OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime8/8/2008, 08:03

dramatiq napísal:
dobry banan Very Happy , KW, r.v..., inak vitaj

Laughing Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Patres
Autoškolák
Autoškolák
Patres

Male

OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime8/8/2008, 09:00

pridavam este jednu fotku
Black Angel - Stránka 2 07082010
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Black Angel   Black Angel - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Black Angel
Návrat hore 
Strana 2 z 6Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» black ram
» BLACK PEARL
» Golf 1.4 Black
» GOLF IV BLACK
» BLACK EMPEROR

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Môj Golf-
Prejdi na: