Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf |
|
| Black Angel | |
|
+18joey750 actor4 Tuningboy12 Polymorph lupo alfonso3006 golfmanik joy_pu 455BI tono55 stinkie999 marco Lucko Sharkygolf k0be baxo dramatiq Patres 22 posters | |
Autor | Správa |
---|
Sharkygolf Pilot
Vek : 39 Registrácia : 27.06.2007 Počet príspevkov : 887 Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97 Bydlisko : Lúky PU
| Predmet: Re: Black Angel 7/8/2008, 13:13 | |
| baxo mal by si vydať zbierku,ti poviem,že by ti to inak vynašalo | |
| | | baxo Vodič
Vek : 36 Registrácia : 07.07.2008 Počet príspevkov : 286 Auto : G3 1,9GTD - crash, teraz riadim Ford Fusion Bydlisko : Budmerice (PK)
| Predmet: Re: Black Angel 7/8/2008, 13:17 | |
| aku zbierku? toto je moje druhe auto, este by som tam nemal co zozbierat ;-) | |
| | | Patres Autoškolák
Vek : 36 Registrácia : 25.04.2008 Počet príspevkov : 63 Auto : VW Golf IV 1.9 TDI Ocean Edition, 66 kW, ALH Bydlisko : Stupava
| Predmet: Re: Black Angel 7/8/2008, 13:27 | |
| - Lucko napísal:
- interier mas tusim bledy vsak?
nie,tmavy | |
| | | Patres Autoškolák
Vek : 36 Registrácia : 25.04.2008 Počet príspevkov : 63 Auto : VW Golf IV 1.9 TDI Ocean Edition, 66 kW, ALH Bydlisko : Stupava
| Predmet: Re: Black Angel 7/8/2008, 13:28 | |
| - Lucko napísal:
- Patres napísal:
- casom chcem dat ine svetla,nejake kridlo,a nieco aj s ozvucenim poriesit
svetla asi zadne vsak? ja take zhanam ako mas ty. ano,zadne,ale bude este chvilu trvat kym budem mat na nove | |
| | | Lucko Agent
Vek : 40 Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 1822 Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: Black Angel 7/8/2008, 14:05 | |
| - Patres napísal:
- Lucko napísal:
- interier mas tusim bledy vsak?
nie,tmavy jaaj,myslel som ze ked mas vnutorne zrkadlo blede ze aj intros,lebo ja ho mam cierne | |
| | | k0be Autoškolák
Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 133 Auto : cierne;P Bydlisko : Ba
| Predmet: Re: Black Angel 7/8/2008, 14:32 | |
| - Lucko napísal:
- k0be napísal:
- baxo napísal:
- tak ze z neho nemozem spustit oci, predstavujem si ho s tymi sietkami a ako sa to dotykam, hladim motor, sedim za volantom, vytlacim spojku, jemne otocim klucikom, pevne chytim volant, povolim rucnu brzdu, a uchopim radiacu paku, potom sa ozve hudba z reprakov, samozrejme ze METAL, v tom zaradim jednotku, polozim nohu na plynovy pedal otacky pomaly stupaju a ja pomaly skladam nohu zo spojky, ziadne hrabanie ani piskanie gum, iba pomaly rozbeh, potom vyhodim rychlost, a na zotrvacnost pridem az na bielu ciaru, pockam kym zasvieti zelena a vyrazim, motor pradie pri 3000ot/min a nasleduje vyjazd na obchvat, volant je vytoceny a plyn stlaceny, gumy jemne piskaju, do konca obchvatu sa neoplati ryskovat, idem 80km/h ma 5tom prevodovom stupni - zahrievam motor, obchvat konci, podradujem do 4 a plyn ide na podlahu...
takto sa prejavuje zalubenost ;-) j.be ti v hlavě? to bolo na mna?? | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Black Angel 7/8/2008, 14:46 | |
| - baxo napísal:
- Sharkygolf napísal:
- ja ziram baxo inak pekna seriovka
co ziras? ked si sadnes do auta, ktore ma dusu, tak pochopis co je nenavist a co je laska, s mojim mazlikom mame taky zvlastny vztah, ked idem rano do roboty a este spim za volantom tak mi vzdy na krizovatke skape. je nastvany ze sa mu nevenujem, ale ze spim. naopak, ked som v pohode, mam dobru naladu, a prejavim mu ze ho mam rad, tak to by si videl co to auto robi! upne prekypuje energiou! radost v nom sediet, tie cierne ciary co za nim ostavaju v prudkej zakrute, tie zrychlenia a mysicky, obiehanie po pravej strane, proste radost z jazdy mam aj ja, aj on proste sme jedna dusa. a na BLACK ANGELovi je vidno ze ma dusu, ale vizera taky nedostupny, taky neskroteny ako mustang. A ja by som ho chcel skrotit.
...divoky v srdci... baxo ty ma prekvapujes normalne ze auta su pre teda totalne citova zalezitost |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Black Angel 7/8/2008, 14:47 | |
| Patres, vitaj u nas! Pekny golfik na vozenie... cierna to este nikdy neposrala a ze ocean heh my sme doma davnejsie mali pacifik ci ocean ech uz neviem... |
| | | baxo Vodič
Vek : 36 Registrácia : 07.07.2008 Počet príspevkov : 286 Auto : G3 1,9GTD - crash, teraz riadim Ford Fusion Bydlisko : Budmerice (PK)
| Predmet: Re: Black Angel 7/8/2008, 14:56 | |
| - k0be napísal:
- Lucko napísal:
- k0be napísal:
- baxo napísal:
- tak ze z neho nemozem spustit oci, predstavujem si ho s tymi sietkami a ako sa to dotykam, hladim motor, sedim za volantom, vytlacim spojku, jemne otocim klucikom, pevne chytim volant, povolim rucnu brzdu, a uchopim radiacu paku, potom sa ozve hudba z reprakov, samozrejme ze METAL, v tom zaradim jednotku, polozim nohu na plynovy pedal otacky pomaly stupaju a ja pomaly skladam nohu zo spojky, ziadne hrabanie ani piskanie gum, iba pomaly rozbeh, potom vyhodim rychlost, a na zotrvacnost pridem az na bielu ciaru, pockam kym zasvieti zelena a vyrazim, motor pradie pri 3000ot/min a nasleduje vyjazd na obchvat, volant je vytoceny a plyn stlaceny, gumy jemne piskaju, do konca obchvatu sa neoplati ryskovat, idem 80km/h ma 5tom prevodovom stupni - zahrievam motor, obchvat konci, podradujem do 4 a plyn ide na podlahu...
takto sa prejavuje zalubenost ;-) j.be ti v hlavě? to bolo na mna?? myslim ze na mna, nerob si starost, ty si v poriadku | |
| | | k0be Autoškolák
Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 133 Auto : cierne;P Bydlisko : Ba
| Predmet: Re: Black Angel 7/8/2008, 15:04 | |
| - baxo napísal:
- k0be napísal:
- Lucko napísal:
- k0be napísal:
- baxo napísal:
takto sa prejavuje zalubenost ;-) j.be ti v hlavě? to bolo na mna?? myslim ze na mna, nerob si starost, ty si v poriadku okej | |
| | | baxo Vodič
| Predmet: Re: Black Angel 7/8/2008, 15:06 | |
| - latik napísal:
- baxo napísal:
- Sharkygolf napísal:
- ja ziram baxo inak pekna seriovka
co ziras? ked si sadnes do auta, ktore ma dusu, tak pochopis co je nenavist a co je laska, s mojim mazlikom mame taky zvlastny vztah, ked idem rano do roboty a este spim za volantom tak mi vzdy na krizovatke skape. je nastvany ze sa mu nevenujem, ale ze spim. naopak, ked som v pohode, mam dobru naladu, a prejavim mu ze ho mam rad, tak to by si videl co to auto robi! upne prekypuje energiou! radost v nom sediet, tie cierne ciary co za nim ostavaju v prudkej zakrute, tie zrychlenia a mysicky, obiehanie po pravej strane, proste radost z jazdy mam aj ja, aj on proste sme jedna dusa. a na BLACK ANGELovi je vidno ze ma dusu, ale vizera taky nedostupny, taky neskroteny ako mustang. A ja by som ho chcel skrotit.
...divoky v srdci... baxo ty ma prekvapujes normalne ze auta su pre teda totalne citova zalezitost Na krasu nasich zien, a rachlost nasich koni! akurat zeny ma sklamali (tym nemyslim ze som na chlapov ale ze som proste nemal stastie pri vybere) a auta su spolahlivejsie aj ked sa s nimi nedaju robit take veci... | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Black Angel 7/8/2008, 15:08 | |
| zeny, auta , zeny, auta oj oj... mna ked nerozculuje jedno tak druhe |
| | | baxo Vodič
| Predmet: Re: Black Angel 7/8/2008, 15:32 | |
| mna rozculuju iba zeny, ked neposlucha mazlik, tak viem ze sa mu dostatocne nevenujem, ale ked neposlucha zena... proste nemam stastie na vztahy, hlavne byvalu co som mal, tak to ma dozralo! | |
| | | Lucko Agent
Vek : 40 Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 1822 Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: Black Angel 7/8/2008, 22:27 | |
| - k0be napísal:
- Lucko napísal:
- k0be napísal:
- baxo napísal:
takto sa prejavuje zalubenost ;-) j.be ti v hlavě? to bolo na mna?? hehe, nie nie to bolo na baxa | |
| | | Lucko Agent
| Predmet: Re: Black Angel 7/8/2008, 22:29 | |
| - latik napísal:
- zeny, auta , zeny, auta oj oj... mna ked nerozculuje jedno tak druhe
suhlasim s tebou | |
| | | Anonymný Anonymný
| | | | stinkie999 Začiatočník
Vek : 38 Registrácia : 06.04.2008 Počet príspevkov : 26 Auto : VW Golf 4, 1.6 SR, 74 KW, AKL, 1/99, Bydlisko : Senica, Trnava
| Predmet: Re: Black Angel 7/8/2008, 22:46 | |
| - baxo napísal:
- mna rozculuju iba zeny, ked neposlucha mazlik, tak viem ze sa mu dostatocne nevenujem, ale ked neposlucha zena...
proste nemam stastie na vztahy, hlavne byvalu co som mal, tak to ma dozralo! no, niekto sa nam tu zjavne sklamal v laske... neboj nic, pozname... | |
| | | Lucko Agent
| Predmet: Re: Black Angel 8/8/2008, 07:30 | |
| | |
| | | tono55 Pilot
Registrácia : 25.01.2008 Počet príspevkov : 885 Auto : položené
| Predmet: Re: Black Angel 8/8/2008, 08:03 | |
| | |
| | | Patres Autoškolák
| Predmet: Re: Black Angel 8/8/2008, 09:00 | |
| pridavam este jednu fotku | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Black Angel | |
| |
| | | | Black Angel | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|