| Ako zapojiť otáčkomer??? | |
|
|
Autor | Správa |
---|
jaroman22golfik Začiatočník
Registrácia : 25.07.2008 Počet príspevkov : 6
| Predmet: Ako zapojiť otáčkomer??? 29/7/2008, 11:20 | |
| Kúpil som si otáčkomer na diesel a má 4 káble. Čierny je na uzemnenie, červený je +, žltý je na osvetlenie otáčkomera a zelený sa ma pripojiť k alternátoru. Ale kde ho mám pripojiť, robil to už niekto? Prosim poradte. | |
|
| |
Lechy Administrátor
Vek : 38 Registrácia : 26.06.2007 Počet príspevkov : 399 Auto : VW Golf II 1,6 GTD (JR)
| Predmet: Re: Ako zapojiť otáčkomer??? 29/7/2008, 12:09 | |
| Na alternátore sa to pripája na svorku W, keď ju tam nemáš, buď kúpiš iný so svorkou alebo tu svorku môžeš dorobiť. Rozobereš alternátor a na doštičku pod konektormi, to je jedno na ktoré vynutie, pripajkuješ vývod. | |
|
| |
jaroman22golfik Začiatočník
Registrácia : 25.07.2008 Počet príspevkov : 6
| Predmet: Re: Ako zapojiť otáčkomer??? 29/7/2008, 15:59 | |
| Je tam svorka W ale ide z nej nejaký konektor s káblom. Len neviem kde a otáčkomer nieje napojený lebo ja mam dosku s tachometrom a hodinkami. Neviem kde ten zo svorky W na alternátore ide. Ale žiaden otáčkomer tam nieje. | |
|
| |
rallyman Vodič
Vek : 36 Registrácia : 06.07.2007 Počet príspevkov : 168 Auto : Golf II GTi 1.8 16V PL Bydlisko : Topolcany
| Predmet: Re: Ako zapojiť otáčkomer??? 29/7/2008, 21:30 | |
| ten kábel z kontaktu W už zrejme ide do konektoru pre budíky takže len stačí prehodiť budíky z otáčkomerom, lebo u benzínu to tak je že kábel pre otáčky je v konektore aj ked sú v budíkoch namiesto otáčkomeru len hodiny | |
|
| |
nieto Začiatočník
Registrácia : 06.03.2009 Počet príspevkov : 47 Auto : VW GOLF II 1,6 TD Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: Ako zapojiť otáčkomer??? 6/3/2009, 11:39 | |
| Zdravim vsetkych priaznivcov golfov! Mam na vas mensiu prozbicku.Mohol by mi prosim niekto poradit ako zapojit dieselovy otackomer ked som mal predtym v aute hodinovu pristrojovku?Problem nieje v tom to tam dat,ale v tom,ze v kabelazi nemam natiahnuty kabel z alternatora.Potreboval by som poradit,kde mam ten kabel z alternatora zapojit do poistkovej skrinky a kade ho z nej vyviezt a do ktoreho pinu v tom viacopinovom slote ho zapojit.Mam ofotene aj schemy z benzinoveho zapojenia,ale niesom elektrikar z povolania a vobec tomu nerozumiem,kde mam ten kabel strcit.Dakujem vam za pomoc! | |
|
| |
nieto Začiatočník
Registrácia : 06.03.2009 Počet príspevkov : 47 Auto : VW GOLF II 1,6 TD Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: Ako zapojiť otáčkomer??? 24/3/2009, 13:31 | |
| Tak uz som tento problem pred tyzdnom vyriesil.Keby mal niekto otazky,mozem pomoct. | |
|
| |
golf830 Začiatočník
Registrácia : 03.03.2010 Počet príspevkov : 9 Auto : Vw golf2gtd
| Predmet: Re: Ako zapojiť otáčkomer??? 21/12/2010, 18:59 | |
| Tak uz som tento problem pred tyzdnom vyriesil.Keby mal niekto otazky,mozem pomoct.
Ja mam ten problem neviem to zapojit kde do poistkovej to ide a kadial von mam dva konektory do ktoreho to ma ist a kde za odpoved dakujem | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Ako zapojiť otáčkomer??? | |
| |
|
| |
| Ako zapojiť otáčkomer??? | |
|