VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

prirucka k autoradiu beta

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
mizi
Pretekár
Pretekár
mizi

Male
Vek : 39
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 489
Auto : golf IV 1,9 TDI

prirucka k autoradiu beta Empty
OdoslaťPredmet: prirucka k autoradiu beta   prirucka k autoradiu beta Icon_minitime24/7/2008, 21:40

neviete kde by som mohol stiahnut manual k autoradiu beta? pripadne poradit?neviem na nom nastavit aby stanice zostali aj ked maju slaby signal a automaticky sa nepreladovali . za kazdu radu dakujem..
Návrat hore Goto down
seka4
Autoškolák
Autoškolák
seka4

Male
Vek : 38
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 112
Auto : GOLF IV 1.9TDI ´99 4motion AGR 66kw

OdoslaťPredmet: Re: prirucka k autoradiu beta   prirucka k autoradiu beta Icon_minitime30/7/2008, 22:13

nooo a ako to vyzera....lebo ja som mal a mam od neho aj prirucku.....ak je to beta len na kazety....
Návrat hore Goto down
indian
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 30.07.2008
Počet príspevkov : 22
Auto : VW Golf IV Variant 1.9TDI ALH, VW Golf IV Variant 1.9TDI AGR

OdoslaťPredmet: Re: prirucka k autoradiu beta   prirucka k autoradiu beta Icon_minitime31/7/2008, 12:38

Ahoj, ja som tiez pred par tyzdnami kupil G4 z nemecka s radiom beta a zhanal som komplet slovenske alebo ceske manualy. No nikde na nete som nenasiel. Tak som kontaktoval dovozcu a tam mi povedali, ze sa to da objednat cez servis VW. Aj som to zohnal a je tam aj navod na radio beta. Neviem, co stoji samotny navod na radio, ale kompletne to stalo 3t. No ak das mailovu adresu, nejako sa dohodneme.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: prirucka k autoradiu beta   prirucka k autoradiu beta Icon_minitime31/7/2008, 15:54

mizi napísal:
neviete kde by som mohol stiahnut manual k autoradiu beta? pripadne poradit?neviem na nom nastavit aby stanice zostali aj ked maju slaby signal a automaticky sa nepreladovali . za kazdu radu dakujem..
je to kazetove alebo cd???
Návrat hore Goto down
mizi
Pretekár
Pretekár
mizi

Male
Vek : 39
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 489
Auto : golf IV 1,9 TDI

OdoslaťPredmet: Re: prirucka k autoradiu beta   prirucka k autoradiu beta Icon_minitime3/8/2008, 01:04

ja mam betu kazetovu,ale uz som poriesil co som xel mam manual v nemcine ak by nekto chcel kludne poskytnem. a ak ma nekto v slovencine v elektronickej forme:-P tak jakoz precital by som si ho...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: prirucka k autoradiu beta   prirucka k autoradiu beta Icon_minitime

Návrat hore Goto down

prirucka k autoradiu beta
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» prirucka pro automechaniky
» Golf IV servisna prirucka
» autoradio vw BETA
» Radio Beta za JVC
» kod autoradia vw beta

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: