VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Moj nemčúr

Goto down 
+11
apophis
nikibad
tdk
Lucko
mato88
Marshall_G_IV
Pheppo
mako
golfmanik
ivco85
Dreik
15 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

Moj nemčúr - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Moj nemčúr   Moj nemčúr - Stránka 3 Icon_minitime26/2/2009, 22:18

coked marshall meni svetla vecer potme Very Happy
Návrat hore Goto down
joy_pu
Vodič
Vodič
joy_pu

Male
Vek : 43
Registrácia : 07.04.2008
Počet príspevkov : 295
Auto : golf IV 1.4 16V BCA

OdoslaťPredmet: Re: Moj nemčúr   Moj nemčúr - Stránka 3 Icon_minitime26/2/2009, 22:22

to je tak ked sa nevie dockat rana potom to tak vyzera Smile
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: Moj nemčúr   Moj nemčúr - Stránka 3 Icon_minitime26/2/2009, 23:09

ivco85 napísal:
Dreik tie tvoje svetla asi len treba poriadne natlacit..dopasovat...pridrzat a priskrutkovat..a bude to OK...
Marshall...tvoj problem tipujem na 99% v tom, ze to prave ktore ti nesedi nema 3 srobiky alebo namiesto toho spodneho to ma taky kolik ktory sadne do dierky..uz sme to tu riesili...a ty si ho tam v tej rychlosti nestrcil..preto odstava.....kasna je urcite rovnaka...teda mala by byt.Smile..a dusovi sedeli jak Ab werk..takze to tipujem nato.Smile

no ako keby si bol vestec,..dobre priznavam saaa Rolling Eyes drzi mi to iba jeden horny srobik bo od ostatnych som postracal v tej tme matky pig ale sobotu to dam doporiadku Wink
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: Moj nemčúr   Moj nemčúr - Stránka 3 Icon_minitime26/2/2009, 23:11

joy_pu napísal:
to je tak ked sa nevie dockat rana potom to tak vyzera Smile

vies to je ta laska k autu Wink kua ja by som ich montoval uz hned nedelu po zraze, len som ich dal este checknut jednemu elektrikarovy, s nim sme ich robili do cca 23:00 a to uz bolo ozaj neskoro Wink tak som ich nahadzoval az na druhy den Smile
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Moj nemčúr   Moj nemčúr - Stránka 3 Icon_minitime26/2/2009, 23:15

Marshall_G_IV napísal:
ivco85 napísal:
Dreik tie tvoje svetla asi len treba poriadne natlacit..dopasovat...pridrzat a priskrutkovat..a bude to OK...
Marshall...tvoj problem tipujem na 99% v tom, ze to prave ktore ti nesedi nema 3 srobiky alebo namiesto toho spodneho to ma taky kolik ktory sadne do dierky..uz sme to tu riesili...a ty si ho tam v tej rychlosti nestrcil..preto odstava.....kasna je urcite rovnaka...teda mala by byt.Smile..a dusovi sedeli jak Ab werk..takze to tipujem nato.Smile

no ako keby si bol vestec,..dobre priznavam saaa Rolling Eyes drzi mi to iba jeden horny srobik bo od ostatnych som postracal v tej tme matky pig ale sobotu to dam doporiadku Wink

si expert na jeden srobik Very Happy Very Happy uz aby si to dal do poriadku a druhy raz radsej vydrz do rana ,lebo druhy raz mozes stratit cele svetlo v tej tme dance
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male
Vek : 37
Registrácia : 30.08.2007
Počet príspevkov : 847
Auto : GIV 1.9 TDi PD 85Kw AJM , Audi A4 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Moj nemčúr   Moj nemčúr - Stránka 3 Icon_minitime27/2/2009, 19:16

hej jasne aj podla man som ich nenasadil dobre...pozriem na to...
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj nemčúr   Moj nemčúr - Stránka 3 Icon_minitime1/3/2009, 16:19

tak skusal som doladovat tie svetla...no neide to...skusal som dovtedy kym som urval jeden uchyt...ale to som vyriesil klasickou srubou...ale neviem ich vobec naladit...som sklamany...no takze tak to Crying or Very sad
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

OdoslaťPredmet: Re: Moj nemčúr   Moj nemčúr - Stránka 3 Icon_minitime13/4/2009, 22:53

nazdar... mas to pekne velmi... Wink jednoduche... a v tom je ta krasa.... Wink hm a neplanujes nejake ine elektrony na leto????? namiesto tychto origo????
Návrat hore Goto down
Rusnack
Autoškolák
Autoškolák
Rusnack

Male
Vek : 42
Registrácia : 05.08.2008
Počet príspevkov : 77
Auto : VW GOLF IV , TDI 96kW

OdoslaťPredmet: Re: Moj nemčúr   Moj nemčúr - Stránka 3 Icon_minitime14/4/2009, 09:56

Dreik napísal:
tak skusal som doladovat tie svetla...no neide to...skusal som dovtedy kym som urval jeden uchyt...ale to som vyriesil klasickou srubou...ale neviem ich vobec naladit...som sklamany...no takze tak to Crying or Very sad

mozno by sete sa mali stretnut s tym druhym chlapikom..som si vsimol ze ty mas pravu a on lavu stranu nejaku divnuuu
a keby ste sa po vzajomnej dohode nejak pomenili mali by ste to rovnako obidvaja..podla mna je to mozno vyrobna vada..
takto to vyzera divne na obidvoch ..potom to bude vyzerat rovnako..len teraz sa musite dohodnut ktory z vas bude mat tie co maju sparu Very Happy...

berte to ako seriozny konstruktivny navrh...nikomu sa nevysmievam.. Wink
Návrat hore Goto down
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj nemčúr   Moj nemčúr - Stránka 3 Icon_minitime14/4/2009, 13:08

matko11: dik pekne aj ja mam radsej jednoduchy tuning...no zatial ostavam pri seriovych ked budem mat viacej peniazkov tak to urcite pomenim..
rusnack: no to teda by bolo dost daleko cestovania,koli svetlam heh Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Moj nemčúr   Moj nemčúr - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Moj nemčúr
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Môj Golf-
Prejdi na: