VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

spinacia skrinka

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
majkl.11
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 43
Registrácia : 10.07.2008
Počet príspevkov : 11
Auto : golf IV 1,6 74kW, 98

spinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: spinacia skrinka   spinacia skrinka Icon_minitime10/7/2008, 12:59

zdravim, mam problem so spinacou skrinkou....po tych rokoch je uz celkom opotrebovana a problem je v tom ze pri otacani kluca zadrhava v istej polohe, problem nastava v lete ked je moc teplo...par krat sa mi uz stalo ze som kluc neotocil a musel som to stelovat aj hodku kym som nastartoval...poradte co s tym resp. kde to vedia spravit (BA)
mam este jedem problem...v servise mi menily riadenie, ked som prebral auto svietil airbag, nejak som to vtedy neriesil ale teraz som zistil ze mi odisiel aj klaxon, elektrikar hovoril ze je asi v prdeli nejaky "slimak" vo volante...da sa opravit alebo len vymenit?ak ho ovsem ti dobraci z ivanky nevytiahli odtial...dik za kazdy typ...+typ na solidny a osvedceny servis...
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

spinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: Re: spinacia skrinka   spinacia skrinka Icon_minitime10/7/2008, 13:15

servis nie je problém mám dobrého mechnika v podunajských a zopár ľudí odtiaľto ho už pozná , slimák mohol odísť predsa len to je pliešok vo volante ktorý sa namáha ale aj nemusel , treba rozobrať volant a vyčistiť niekedy to pomôže a všetko bude ok.

A čo sa týka spínacej skrinky , zožen si novú zámok sa prehodí a podľa mňa budeš mať posratú tú spínaciu časť na konci , dá sa kúpiť zvlásť a pasuje aj z octavie cca 500.- sk ale sám to nevyberieš kedže na spínačku potrebuješ špeci sťahovák . ked chceš to číslo na mechnika napíš mi PM
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

spinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: Re: spinacia skrinka   spinacia skrinka Icon_minitime10/7/2008, 23:42

boraTDI napísal:
servis nie je problém mám dobrého mechnika v podunajských a zopár ľudí odtiaľto ho už pozná , slimák mohol odísť predsa len to je pliešok vo volante ktorý sa namáha ale aj nemusel , treba rozobrať volant a vyčistiť niekedy to pomôže a všetko bude ok.

A čo sa týka spínacej skrinky , zožen si novú zámok sa prehodí a podľa mňa budeš mať posratú tú spínaciu časť na konci , dá sa kúpiť zvlásť a pasuje aj z octavie cca 500.- sk ale sám to nevyberieš kedže na spínačku potrebuješ špeci sťahovák . ked chceš to číslo na mechnika napíš mi PM
Speci stahovak alebo home made speci stahovak...uz som si menil spinacku...mam know how Wink
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male

spinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: Re: spinacia skrinka   spinacia skrinka Icon_minitime11/7/2008, 07:21

no ty si šikovný , aj ja by som si už teraz vedel dať dole ale kto to nerobil neodporúčam . cyclops
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

spinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: Re: spinacia skrinka   spinacia skrinka Icon_minitime11/7/2008, 19:33

boraTDI napísal:
no ty si šikovný , aj ja by som si už teraz vedel dať dole ale kto to nerobil neodporúčam . cyclops
Ale Pista ved aj ja som sa musel naucit s tym rizikom ze sa mozem popalit na vlastnej chybe.
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male

spinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: Re: spinacia skrinka   spinacia skrinka Icon_minitime11/7/2008, 21:17

každý sa učí na vlastných chybách to platí stále , ale mudry sa ponaučí na chybách iných What a Face
Návrat hore Goto down
hasic-peto
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 19.10.2011
Počet príspevkov : 2

spinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: Re: spinacia skrinka   spinacia skrinka Icon_minitime25/10/2011, 16:47

Zdravím chem sa opýtať či pasuje spínacia skrinka mechanicka z oktavie 1 na Golf IV??
Návrat hore Goto down
hasic-peto
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 19.10.2011
Počet príspevkov : 2

spinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: Re: spinacia skrinka   spinacia skrinka Icon_minitime25/10/2011, 16:47

Zdravím chem sa opýtať či pasuje spínacia skrinka mechanicka z oktavie 1 na Golf IV??
Návrat hore Goto down
Sponsored content

spinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: Re: spinacia skrinka   spinacia skrinka Icon_minitime

Návrat hore Goto down

spinacia skrinka
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Spinacia skrinka
» Spinacia skrinka?????
» skrinka vnutorneho osvetlenia
» Spinacia skrinka

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: