| spinacia skrinka | |
|
|
Autor | Správa |
---|
majkl.11 Začiatočník
Vek : 43 Registrácia : 10.07.2008 Počet príspevkov : 11 Auto : golf IV 1,6 74kW, 98 Bydlisko : ka-ba
| Predmet: spinacia skrinka 10/7/2008, 12:59 | |
| zdravim, mam problem so spinacou skrinkou....po tych rokoch je uz celkom opotrebovana a problem je v tom ze pri otacani kluca zadrhava v istej polohe, problem nastava v lete ked je moc teplo...par krat sa mi uz stalo ze som kluc neotocil a musel som to stelovat aj hodku kym som nastartoval...poradte co s tym resp. kde to vedia spravit (BA) mam este jedem problem...v servise mi menily riadenie, ked som prebral auto svietil airbag, nejak som to vtedy neriesil ale teraz som zistil ze mi odisiel aj klaxon, elektrikar hovoril ze je asi v prdeli nejaky "slimak" vo volante...da sa opravit alebo len vymenit?ak ho ovsem ti dobraci z ivanky nevytiahli odtial...dik za kazdy typ...+typ na solidny a osvedceny servis... | |
|
| |
boraTDI Profík
Vek : 44 Registrácia : 09.04.2008 Počet príspevkov : 1091 Auto : GIV TDI GTI Bydlisko : SC
| Predmet: Re: spinacia skrinka 10/7/2008, 13:15 | |
| servis nie je problém mám dobrého mechnika v podunajských a zopár ľudí odtiaľto ho už pozná , slimák mohol odísť predsa len to je pliešok vo volante ktorý sa namáha ale aj nemusel , treba rozobrať volant a vyčistiť niekedy to pomôže a všetko bude ok.
A čo sa týka spínacej skrinky , zožen si novú zámok sa prehodí a podľa mňa budeš mať posratú tú spínaciu časť na konci , dá sa kúpiť zvlásť a pasuje aj z octavie cca 500.- sk ale sám to nevyberieš kedže na spínačku potrebuješ špeci sťahovák . ked chceš to číslo na mechnika napíš mi PM | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: spinacia skrinka 10/7/2008, 23:42 | |
| - boraTDI napísal:
- servis nie je problém mám dobrého mechnika v podunajských a zopár ľudí odtiaľto ho už pozná , slimák mohol odísť predsa len to je pliešok vo volante ktorý sa namáha ale aj nemusel , treba rozobrať volant a vyčistiť niekedy to pomôže a všetko bude ok.
A čo sa týka spínacej skrinky , zožen si novú zámok sa prehodí a podľa mňa budeš mať posratú tú spínaciu časť na konci , dá sa kúpiť zvlásť a pasuje aj z octavie cca 500.- sk ale sám to nevyberieš kedže na spínačku potrebuješ špeci sťahovák . ked chceš to číslo na mechnika napíš mi PM Speci stahovak alebo home made speci stahovak...uz som si menil spinacku...mam know how | |
|
| |
boraTDI Profík
Vek : 44 Registrácia : 09.04.2008 Počet príspevkov : 1091 Auto : GIV TDI GTI Bydlisko : SC
| Predmet: Re: spinacia skrinka 11/7/2008, 07:21 | |
| no ty si šikovný , aj ja by som si už teraz vedel dať dole ale kto to nerobil neodporúčam . | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: spinacia skrinka 11/7/2008, 19:33 | |
| - boraTDI napísal:
- no ty si šikovný , aj ja by som si už teraz vedel dať dole ale kto to nerobil neodporúčam .
Ale Pista ved aj ja som sa musel naucit s tym rizikom ze sa mozem popalit na vlastnej chybe. | |
|
| |
boraTDI Profík
| Predmet: Re: spinacia skrinka 11/7/2008, 21:17 | |
| každý sa učí na vlastných chybách to platí stále , ale mudry sa ponaučí na chybách iných | |
|
| |
hasic-peto Začiatočník
Registrácia : 19.10.2011 Počet príspevkov : 2
| Predmet: Re: spinacia skrinka 25/10/2011, 16:47 | |
| Zdravím chem sa opýtať či pasuje spínacia skrinka mechanicka z oktavie 1 na Golf IV?? | |
|
| |
hasic-peto Začiatočník
Registrácia : 19.10.2011 Počet príspevkov : 2
| Predmet: Re: spinacia skrinka 25/10/2011, 16:47 | |
| Zdravím chem sa opýtať či pasuje spínacia skrinka mechanicka z oktavie 1 na Golf IV?? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: spinacia skrinka | |
| |
|
| |
| spinacia skrinka | |
|