VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

AEE výmena spojky

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
caravaggio
Začiatočník
Začiatočník
caravaggio

Male
Registrácia : 06.07.2008
Počet príspevkov : 14
Auto : G3 1,6 55kw aee

AEE výmena spojky Empty
OdoslaťPredmet: AEE výmena spojky   AEE výmena spojky Icon_minitime6/7/2008, 15:38

Nazdar Golfisti.Potrebujem radu. Mám G3 1,6 AEE r.v. 97 najazdených 140tkm poctivých. a spojka mi zaberá až úplne hore. Niekto mi tvrdí,že to pri aee je normálne a iný, že už končí. Tak jak to je? každému tak zaberá vysoko, alebo ju mám vymeniť?
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

AEE výmena spojky Empty
OdoslaťPredmet: Re: AEE výmena spojky   AEE výmena spojky Icon_minitime7/7/2008, 07:44

nazdar.no ja mam 1,8 ADZ a tiež mi zabera až pri vrchu ale spojka ma tak 2000 km viac určite nie,takže podla mna je to iba v nastaveni.keby bola zla tak ti dre alebo preklzuje.
Návrat hore Goto down
bezo
Začiatočník
Začiatočník
bezo

Registrácia : 30.06.2008
Počet príspevkov : 46
Auto : Geeee Trojka

AEE výmena spojky Empty
OdoslaťPredmet: Re: AEE výmena spojky   AEE výmena spojky Icon_minitime7/7/2008, 08:30

caf ja mam AEE a menenu pred 1,5 rokom a zabera skoro hore . aj predtym co tam bola zaberala hore
Návrat hore Goto down
caravaggio
Začiatočník
Začiatočník
caravaggio

Male

AEE výmena spojky Empty
OdoslaťPredmet: Re: AEE výmena spojky   AEE výmena spojky Icon_minitime7/7/2008, 22:34

pri aee sa to neda nastavit. vraj samostelovacia..a dost ch.jovo. tak ja neviem, asi som nevymakol dobry kus. lenive to je, zerie to jak krava...predtym som mal passata B4ku 1.8 asi ADZ a to bola krasa s tym jazdit..no golf ma trochu sklamal
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male

AEE výmena spojky Empty
OdoslaťPredmet: Re: AEE výmena spojky   AEE výmena spojky Icon_minitime8/7/2008, 08:03

tak je to 55 kW tak čo čakaš ta 1,8 ma 66 kW tak rozdiel citiš.Kolko maš spotrebu ked ti to tolko žere?A zato,že je to golf,nikde nieje predsa napisane,že ti bude zaručene šlapať ako hodinky.Bohvie čomu predchadzajuci majitel porobil.Ale nemaj boba,snad tu nejaky chalan ešte bude mať skusenosti s AEE.
Návrat hore Goto down
caravaggio
Začiatočník
Začiatočník
caravaggio

Male

AEE výmena spojky Empty
OdoslaťPredmet: Re: AEE výmena spojky   AEE výmena spojky Icon_minitime11/7/2008, 14:53

No idem nenit tu spojku a uvidi sa potom. v meste je to 10. inak ten motor co mas ty mi velmi sedel hydraulicka spojka, velky krutak, radil som 1,3,5, aj na taku kravu jak je passat. a kolko ti to zerie v meste?
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male

AEE výmena spojky Empty
OdoslaťPredmet: Re: AEE výmena spojky   AEE výmena spojky Icon_minitime14/7/2008, 06:56

no ani si nepamätam,kedy som bol poriadne v premavke v meste,teda zapchy a tak,lebo dari sa mi to obchadzať,ale myslim,že 8-9 viac určite nie,pokial nedupem na plyn ako besný.
Návrat hore Goto down
caravaggio
Začiatočník
Začiatočník
caravaggio

Male

AEE výmena spojky Empty
OdoslaťPredmet: Re: AEE výmena spojky   AEE výmena spojky Icon_minitime28/7/2008, 00:30

Tak je vymenená. a neskoro. už je vydretý aj zotrvačník Sad čo už
Návrat hore Goto down
dazo
Autoškolák
Autoškolák
dazo

Male
Registrácia : 20.07.2008
Počet príspevkov : 90
Auto : VW Golf III, 1,6

AEE výmena spojky Empty
OdoslaťPredmet: Re: AEE výmena spojky   AEE výmena spojky Icon_minitime7/8/2008, 10:05

ja mam tiež AEE a tiež mi to zabera hore Smile

akurát nedávno sa mi stalo že jak vedie spojkove lanko pod prevodovku je zachytené takou sponou ak máš starú ta to ľúbi sa roztiahnuť a ostaneš viseť Smile spojkove lanko vystreli a tebe ostane zošliapnutý pedál a to sa nestalo len mne ale aj kamošovi na GTI. Horšie je že tu sponu samostatnú nekúpiš aspoň ja som ju nikde nemohol zohnať. Jedine na čo som sa spolahol bolo COčko Smile
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t1385.htm
Sponsored content

AEE výmena spojky Empty
OdoslaťPredmet: Re: AEE výmena spojky   AEE výmena spojky Icon_minitime

Návrat hore Goto down

AEE výmena spojky
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» vysoky zaber spojky
» postup pri vymene spojky.
» pisknutie pri pusteni spojky
» Vymena brzd...

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: