VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami

Goto down 
+9
Mirko_46
mato500
dramatiq
mizi
ciiita
ivco85
apophis
remco
hogar
13 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
hogar
Začiatočník
Začiatočník
hogar

Male
Vek : 37
Registrácia : 08.03.2008
Počet príspevkov : 11
Auto : VW Golf IV rv.2001 1.9 TDI

Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Empty
OdoslaťPredmet: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime4/7/2008, 16:17

Mate skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami? Ma to niekto namontovane na GIV? Ak ano, mozte to pofotit ako to vyzera? Lebo ja si to chcem dat, no nemam sajnu aku a ako to tam dam, kedze originalna ma uplne ine uchytenie. No a bol som sa pytat za originalnu opierku v VW a ta stoji 13 400 korun. Fu, a to je si myslim ze velmi moc. Dakujem
Návrat hore Goto down
http://myspace.com/djhogar
remco
Profík
Profík
remco

Male
Vek : 39
Registrácia : 07.09.2007
Počet príspevkov : 1145
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime4/7/2008, 16:26

operku zozenies origo do 3000,- treba pozerat inzerciu tu alebo na vw-club.cz
nedavaj neorigo budes to mat rozkyvane a vyzera to strasne radsej pohladaj tu originalnu
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t115.htm
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime4/7/2008, 16:35

Dufam, ze toto kamos neprecita:
Nedavaj tu univerzalnu, ja som to kamosovi montoval a vyzera to lacno, az hrackarsky. A po case sa do nej dobre zaprel, alebo buchol a zacala strasne vrzgat. Ja by som to do golfa nedal ani za nic. Fakt radsej pohladaj origo, ako Ti remco poradil
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime4/7/2008, 18:48

laktova opierka do G4 je v SR dost nedostatkovy tovar..viem..bo som ich predaval...ale moja rada znie ze ak nezozenes origo z golfa..tak si zozen s octavie..co by nemal byt problem..a vymenis len tie plasty nozicky..pretoze inak su do srobu rovnake..poznam aj takych co ttam dali uplne celu z octavie..ale mne osobne by to tiez vadilo..pretoze to potom nelicuje z tvarom misky ktoru vyberies..ale tie plasty nozicky vyjdu myslim do 5 kil nove...takze aj to je riesenie...
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime4/7/2008, 18:52

pozri co som ti nasiel..tak ryychlo volaj nech sa nepreda.. Very Happy
http://www.autobazar.eu/sk/laktova-opierka--golf4-bora-octavia-id477285.html
Návrat hore Goto down
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male
Registrácia : 15.05.2008
Počet príspevkov : 371
Auto : W Golf V 1.9 Tdi Sportline

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime4/7/2008, 22:34

skus napisat na autohs@azet.sk to je chalan ktory ma rozbitu boru je s Trnavy a mozno by cosi maal mne uz par veci posielal tak ako chces
Návrat hore Goto down
mizi
Pretekár
Pretekár
mizi

Male
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 489
Auto : golf IV 1,9 TDI

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime5/7/2008, 02:41

za tych 2800 to je pohodova cena. neoriginal som videl vseli jake ale je to onicom, jednoznacne origo zozen
Návrat hore Goto down
hogar
Začiatočník
Začiatočník
hogar

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime5/7/2008, 12:55

ivco85 diky moc...uz ju mam zajednanu a cez tyzden si idem prenu Smile
Návrat hore Goto down
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 684
Auto : 335i coupe

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime5/7/2008, 13:01

to urcite nieje made by vw, pochybujem zeby original bol za take peniaze, ale moze to byt vcelku dobra kopia, ziaden univerzalny shit.
Návrat hore Goto down
http://www.metal-finish.sk
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime5/7/2008, 20:14

hogar napísal:
ivco85 diky moc...uz ju mam zajednanu a cez tyzden si idem prenu Smile
som rad ze som pomohol:) nato sme predsa tu..Smile
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime5/7/2008, 20:17

dramatiq napísal:
to urcite nieje made by vw, pochybujem zeby original bol za take peniaze, ale moze to byt vcelku dobra kopia, ziaden univerzalny shit.
nie je to origo od VW..ale vypada uplne skoro ako origo..a hlavne pasuje ako origo...robi to neaka nemecka firma..tie predaval aj auric na CZ fore( myslim ze aj remco ma takuto od neho...)..a je to fakt ako origo..len ma par inych detailov...a btw nova za 2800 nie je ocom..bo vo VW to kompelt vyjde cez 20 litrov co viem...
Návrat hore Goto down
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime5/7/2008, 20:36

hmm pasuje ako origo?chces povedat ze ma presne ten isty sposob uchytenia?Vies ake detaily?Inak origo sa da zohnat aj za ovela lepsiu cenu ale 3tis to nebude.
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male
Registrácia : 08.01.2008
Počet príspevkov : 730
Auto : Golf IV TDI AJM

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime5/7/2008, 20:39

kamos kupil origo z buraneho G IV za 6 litre... nasiel to na nete
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime5/7/2008, 20:40

dramatiq napísal:
hmm pasuje ako origo?chces povedat ze ma presne ten isty sposob uchytenia?Vies ake detaily?Inak origo sa da zohnat aj za ovela lepsiu cenu ale 3tis to nebude.
ano ma presne tu istu trojnozku co sa pripevni o kasnu ako origo...a rozdiel je myslim trosicku v tom ze je iny tvar tych bocnych plastov v tom bode ohybania opierky..a este ako sa otvori ma taku durch dieru..neviem naco to je dobre...ale ma..Smile
ale suma sumarum pasuje a licuje presne ako origo...len ma minimalne odlisny dizajn..
Návrat hore Goto down
hogar
Začiatočník
Začiatočník
hogar

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime8/7/2008, 21:40

Kua tak toto nasere Very Happy heh
Bol som si dnes pre tu opierku za 2800,-. Jako vsetko v pohode jak ma byt.Drzi a zatim spokojno. No cestou domov som sa stavil este v Avione pokukat obchody...kks a tam nejaky obchod s takymito vecami a mali tam aj vystavene laktove opierky snad na vsetky druhy aut vo viacerych farebnych prevedeniach vsetky za 1890,-
No...stava sa ..heh
Návrat hore Goto down
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime8/7/2008, 23:13

v avione v BA? co to boli zac?
Návrat hore Goto down
Mirko_46
Začiatočník
Začiatočník
Mirko_46

Male
Vek : 40
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 33
Auto : G4 1.6 16V

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime9/7/2008, 08:13

hogar napísal:
Kua tak toto nasere Very Happy heh
Bol som si dnes pre tu opierku za 2800,-. Jako vsetko v pohode jak ma byt.Drzi a zatim spokojno. No cestou domov som sa stavil este v Avione pokukat obchody...kks a tam nejaky obchod s takymito vecami a mali tam aj vystavene laktove opierky snad na vsetky druhy aut vo viacerych farebnych prevedeniach vsetky za 1890,-
No...stava sa ..heh

nexce sa ti mi jednu zachovalu kupit a zaslat postou? Very Happy
Návrat hore Goto down
http://www.vw-club.sk
hogar
Začiatočník
Začiatočník
hogar

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime9/7/2008, 14:21

Neviem co to je za obchod...to som siel len okolo a mali tam vystavene motorkarske prilby a nad pultom veeela tychto opierok na rozne druhy aut. Vsetko boli nove. a tie co nemali, ze 2 tyzdne je dodacia lehota pri objednani. Da sa zvolit bud farba (cierna, seda) podla interieru, ci koza...
Návrat hore Goto down
mizi
Pretekár
Pretekár
mizi

Male
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 489
Auto : golf IV 1,9 TDI

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime14/7/2008, 23:52

chalani a neviete kde by sa dala zohnat nejaka takato opierka do golfika V ??
Návrat hore Goto down
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime15/7/2008, 08:10

tak vcera som sa popri inom mrkol na tie opierky v tom shope a moj nazor je ze nie. To je smiesne to co som videl, toto si ziaden zaryty vw-ckar nemoze dat do auta. To sa ani nepodoba na origo.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami   Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Skusenosti s univerzalnymi laktovymi opierkami
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Skusenosti s jazdenym G5 gti
» skusenosti s tdi 85kw pd
» skusenosti s 1.9 TDI ASZ 96kW
» Skusenosti s prestavbovymi HID sadami...

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: