VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Spatne zrkadlo

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
NR-VLADO
Autoškolák
Autoškolák
NR-VLADO

Male
Registrácia : 27.06.2008
Počet príspevkov : 127
Auto : VW Golf 1.9 TDI 110k AHF

Spatne zrkadlo Empty
OdoslaťPredmet: Spatne zrkadlo   Spatne zrkadlo Icon_minitime30/6/2008, 20:26

Caute mam probem zo spatnym zrkadlom na soferovej strane.
Chyba mi tam packa na ovladanie a neviem ako sa to da rozobrat mohli by ste mi poradit.
Chcel som si kupit len to ovladanie na dverach a oni mi povedali ze vraj musim kupit cele spatne komlet.
neviem ci je to pravda ale asi ano ked to povedali v obchode co vy nato.
Spatne zrkadlo 30062010
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

Spatne zrkadlo Empty
OdoslaťPredmet: Re: Spatne zrkadlo   Spatne zrkadlo Icon_minitime30/6/2008, 20:30

v obchode asi ani nevedia co maju a co nemaju... urcite sa to da kupit aj samostatne... treba skusit aj vrakovisko... a v pripade ze by si nic nezohnal... existuje nieco ako lepidlo alebo hmota ktoru vyformujes a prilepis k comu kolvek a vybrusis zalakujes a hotovo len neviem ako sa to vola... skus sa na packu opytat original vo VW obchode
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 43
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

Spatne zrkadlo Empty
OdoslaťPredmet: Re: Spatne zrkadlo   Spatne zrkadlo Icon_minitime30/6/2008, 20:37

NR-VLADO napísal:
Caute mam probem zo spatnym zrkadlom na soferovej strane.
Chyba mi tam packa na ovladanie a neviem ako sa to da rozobrat mohli by ste mi poradit.
Chcel som si kupit len to ovladanie na dverach a oni mi povedali ze vraj musim kupit cele spatne komlet.
neviem ci je to pravda ale asi ano ked to povedali v obchode co vy nato.
To co hovoria v obchode je ojeb aby zarobili...da sa to aj bez toho...Zozen si ten bazmek co mas pokazeny(vrakac alebo na ceskom fore v ponuke) a staci zhodit tapec a hned uvidis co a ako. Neviem ci si zhadzoval tapec ale je to v knihe. Rozhodne by som to nelepil ako pise latik. Zozenies to v pohode cele a staci to vymenit.

Naposledy upravil baciluss dňa 30/6/2008, 20:40, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

Spatne zrkadlo Empty
OdoslaťPredmet: Re: Spatne zrkadlo   Spatne zrkadlo Icon_minitime30/6/2008, 20:40

ja som to lepenie uviedol iba ako vychodiskove riesenie... tiez preferujem kupu srandicky len treba hladat.
Návrat hore Goto down
NR-VLADO
Autoškolák
Autoškolák
NR-VLADO

Male
Registrácia : 27.06.2008
Počet príspevkov : 127
Auto : VW Golf 1.9 TDI 110k AHF

Spatne zrkadlo Empty
OdoslaťPredmet: Re: Spatne zrkadlo   Spatne zrkadlo Icon_minitime30/6/2008, 20:43

Jasne ved je to len priklad takze mam co robit aby som to zohnal
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

Spatne zrkadlo Empty
OdoslaťPredmet: Re: Spatne zrkadlo   Spatne zrkadlo Icon_minitime30/6/2008, 20:46

NR-VLADO napísal:
Jasne ved je to len priklad takze mam co robit aby som to zohnal
skus hladat na ceskom klube http://www.vw-club.cz/ alebo sa popytaj v predajni specializovanej na VW... tod moja rada
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

Spatne zrkadlo Empty
OdoslaťPredmet: Re: Spatne zrkadlo   Spatne zrkadlo Icon_minitime30/6/2008, 21:26

a kde ti to povedali?? je to pic..ina jak svet..pretoze vsetko co ma seriove cislo sa da objednat jednotlivo.. i ked by si mal nato cakat mesiac a mali to objedant priamo s Nemecka..
a ta packa ma presne cislo 1J0 857 520 A...takze chod do araveru..povedz ze tento diel s tymto cislom chces a viac sa s nimi nebav... Very Happy
Návrat hore Goto down
roman holubcik
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 07.06.2009
Počet príspevkov : 7

Spatne zrkadlo Empty
OdoslaťPredmet: Re: Spatne zrkadlo   Spatne zrkadlo Icon_minitime9/6/2009, 19:02

mam celu spetak 30 euro 0917272670
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Spatne zrkadlo Empty
OdoslaťPredmet: Re: Spatne zrkadlo   Spatne zrkadlo Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Spatne zrkadlo
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Spatne zrkadla....
» Spatne zrkadlo prave
» Vnutorne samostmievacie spatne zrkadlo G IV

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: