Sico799 Začiatočník
Registrácia : 29.03.2016 Počet príspevkov : 1
| Predmet: Golf GTI 8V 30/3/2016, 22:57 | |
| Caute Tiez sa pridam a pochvalim trosku.Aj ked ho uz mam nejake 3-4 mesiace ale administrator mi poslat potvrdenie na prihlasenie po 3 mesiacoch (Heslo dna : stale lepsie neskor ako nikdy) Chcem ho nechat co najviac v originalnom stave ziadny Tuning stara dobra klasika akurat dosetrim na nejake limcaky Dakujem Adminovi za prijatie a za pomoc tu su dalsie fotky No a na zaver som dal svoju staru lasku ktoru som musel predat pri odchode do zahranicia pre 10 rokmi no vtedy som si povedal ze este raz si MK2ku kupi. A teraz po 10 rokoch dozrel cas [img:c3ab]http://i68.tinypic.com/2w370bk.
Naposledy upravil Sico799 dňa 31/3/2016, 23:33, celkom upravené 2 krát. | |
|
Lechy Administrátor
Vek : 38 Registrácia : 26.06.2007 Počet príspevkov : 399 Auto : VW Golf II 1,6 GTD (JR)
| Predmet: Re: Golf GTI 8V 31/3/2016, 15:04 | |
| Zdravím Ťa! Fotku som ti upravil . Inak tu na fóre je aj návod ako fotky pridávať. Takže kľudne pridaj aj ďalšie, nech máme, čo obdivovať. Ak ti to nepôjde, rád ti s tým pomôžem. K tomu potvrdeniu: Vždy, keď sa niekto nový zaregistruje, tak mu príde aktivačný mail s linkom, na ktorý treba kliknúť. Ak ti nedošiel, stačilo mi napísať na mail a aktivoval by som ťa hneď. Autíčko vyzerá super. Už len nejaké elektróny, ako vravíš a bude to top. Veľké plus za to, že chceš zachovať originálny stav! Vitaj u nás! | |
|