viloaj Vodič
Vek : 37 Registrácia : 24.06.2009 Počet príspevkov : 167 Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01 Bydlisko : Košice - Stare mesto
| Predmet: problem s ovladanim naklapania spatnych zrkadiel 18/9/2015, 17:53 | |
| Zdravim Vas, chcel by som vas poprosit o radu kde mam hladat poruchu. Dnes som si chcel trosku lepsie nastavit prave spatne zrkadlo, pri snahe o naklonenie smerom dole mi naklapalo zrkadlo smerom hore, ked som chcel zrkadlo naklopit opacne smerom hore ocakaval som ze pojde dole (myslel som ze vypinac je inverzny) ale zrkadlo nerobilo vobec nic,,, v pravo a v lavo sa nataca spravne. Hral som sa do vtedy kym som nemal oba spetaky nastavene tak ze som vydel len oblohu. Ked som zaradil spiatocku tak prave spatne zrkadlo sa trosku naklonilo dole, tak ako to ma byt, no aj tak som videl stale oblohu .... Kedze som potreboval jazdit tak som zrkadla pretlacil na silu dole, tak aby som mohol bezpecne jazdit. ked som to teraz skusal v ocakavani ci sa nieco nezmenilo,,, kontakt abo nieco,,, tak som bol opat prekvapeny,,,, pri snahe o naklapanie smerom hore idu zrkadla spravne hore, ked chcem aby sli dole tak sa nedeje vobec nic, ALE ak zaradim spiatocku tak sa prave spatne zrkadlo neklopi smerom dole,,, ale smerom hore,,, uplne opacne prosim vas, co mam s tym robit, vadny vypinac alebo je porucha niekde v riadiacej jednotke ??? vw g6 1,6 tdi 77kw cayc | |
|