dodo1 Začiatočník
Registrácia : 03.06.2011 Počet príspevkov : 16 Auto : VW Golf4 1.9TDi 66kw AGR Bydlisko : Košický kraj
| Predmet: hmlovky vo svetlometoch 2/11/2014, 20:10 | |
| zdravim.potrebujem radu.nevie niekto kde a ci vobec sa da kupit hmlovka do svetlometu/nie dole do narazniku/ popripade cislo dielu,pretoze v jednom svetlomete mam hmlovku a v druhom mam len taku krytku,poklicku /predchadzajuci majitel zrejme menil svetlo,uz je jedno z akeho dovodu/ zhanam to uz dlhsiu dobu.na vrakoviska nemam cas velmi a mal som dva hmlovky jednu udajne z golfa4/neviem r.v./a jednu z octavie no ani jednu tam nemozem dostat.obidve mali rovnake uchytenie na 3 srobiky ale tie uska na srobiky mali inak ako mam ja,skratka aj keby som ju tam dostal nemam ju ako uchytit.chyba mi hmlovka na strane vodica.nechcem koli tomu kupovat cely svetlomet,aj ked uz bola taka ponuka.po forach a v e-shopoch som hladal no nic budem velmi vdacny za kazdu radu pretoze uz na technickej koli tomu pyndali ze jedna svieti a druha nie,si nevsimli ze tam vobec neni a este dotaz:ak by som to nahodou zohnal mozem tam dat ZLTE H3? kamos totiz tvrdi ze to bude na pokutu.este raz vdaka za rady | |
|
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: hmlovky vo svetlometoch 3/11/2014, 20:32 | |
| hmlovku samotnu nekupis, a tie zlte pokial su urcene na cestnu premavku, tak mozes | |
|