Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Prestavba na LPG 20/6/2008, 00:11 | |
| Co vravite na prestavbu na LPG..? Je pravda ze to krati zivotnost motora..? a ze pri tom straca vykon..? Oplati sa to na moju 1.6? Diky za vsetky ohlasi... | |
|
Sharkygolf Pilot
Vek : 38 Registrácia : 27.06.2007 Počet príspevkov : 887 Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97 Bydlisko : Lúky PU
| Predmet: Re: Prestavba na LPG 20/6/2008, 09:47 | |
| kedysi som aj ja rozmylal nad tym,ale zavrhol som to:za to čo ušetriš na PHM si potom kupiš novy motor,pretože ked budeš stale chodiť na plyn,tak počitaj,že po nejakych 80-tich tisicoch motor pojde do šrotu.nech si hovori kto chce čo chce je to suche palivo a nemaže motor,a ked sa nemaže tak sa sakra opotrebuva a vysledok je jasny.k tomu vykonu-so 74 kW sa rozluč,ten pojde poznatelne dole a spotreba je samozrejme min o 2-3 litre vyššia,ako pri benzine.takže moj nazor:určite nie | |
|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Prestavba na LPG 20/6/2008, 16:50 | |
| ja ked som kupil auto bolo mi povedane ze jazdilo trochu na plyn... ma najazdene okolo 135tis. km ale zda sa mi v dobrom stave... plyn je uz aj tak demontovany... i ked som premyslal ze by som ho namontoval znova kvoli dlhym cestam ale neako sa do toho nehrniem tak velky... s toho |
|
seven72 Pilot
Vek : 41 Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 793 Auto : VW G 3 1,8 (ABS) Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: Prestavba na LPG 21/6/2008, 03:46 | |
| - Sharkygolf napísal:
- kedysi som aj ja rozmylal nad tym,ale zavrhol som to:za to čo ušetriš na PHM si potom kupiš novy motor,pretože ked budeš stale chodiť na plyn,tak počitaj,že po nejakych 80-tich tisicoch motor pojde do šrotu.nech si hovori kto chce čo chce je to suche palivo a nemaže motor,a ked sa nemaže tak sa sakra opotrebuva a vysledok je jasny.k tomu vykonu-so 74 kW sa rozluč,ten pojde poznatelne dole a spotreba je samozrejme min o 2-3 litre vyššia,ako pri benzine.takže moj nazor:určite nie
neviem ako si na to dosiel ze po 80 tis pojde motor off.. skor naopak.. lpg ty neopotrebuje motor je cistej nespiny olej sviecky a zhory vse ..a ta spotreby je tiez trosku vysia ale cca max liter a nie 2 - 3 a to je pri tej cene z 43 22 sk trosku zanedbatelne a lpg uz je oslobodene od danne takze pojde dolu na 17.. a ten vykon strati uplne minimum co si mozno ani nevsimne lpg ma vysie oktanove cislo.. neries ked to nepoznas a v zivote si to nemal.. trosku si to najprv prestuduj http://referaty.atlas.sk/prirodne-vedy/chemia/13333/?print=1 pri tvojom vykonne ani nevahaj je to investicia ktora sa ty vrati do roka zalezi od kmm | |
|
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Prestavba na LPG 24/6/2008, 09:46 | |
| - seven72 napísal:
- Sharkygolf napísal:
- kedysi som aj ja rozmylal nad tym,ale zavrhol som to:za to čo ušetriš na PHM si potom kupiš novy motor,pretože ked budeš stale chodiť na plyn,tak počitaj,že po nejakych 80-tich tisicoch motor pojde do šrotu.nech si hovori kto chce čo chce je to suche palivo a nemaže motor,a ked sa nemaže tak sa sakra opotrebuva a vysledok je jasny.k tomu vykonu-so 74 kW sa rozluč,ten pojde poznatelne dole a spotreba je samozrejme min o 2-3 litre vyššia,ako pri benzine.takže moj nazor:určite nie
neviem ako si na to dosiel ze po 80 tis pojde motor off.. skor naopak.. lpg ty neopotrebuje motor je cistej nespiny olej sviecky a zhory vse ..a ta spotreby je tiez trosku vysia ale cca max liter a nie 2 - 3 a to je pri tej cene z 43 22 sk trosku zanedbatelne a lpg uz je oslobodene od danne takze pojde dolu na 17.. a ten vykon strati uplne minimum co si mozno ani nevsimne lpg ma vysie oktanove cislo.. neries ked to nepoznas a v zivote si to nemal.. trosku si to najprv prestuduj http://referaty.atlas.sk/prirodne-vedy/chemia/13333/?print=1 pri tvojom vykonne ani nevahaj je to investicia ktora sa ty vrati do roka zalezi od kmm presne tak,lpg je pre motor lepsi ako benzin,jedina nevyhoda,ze je suchy,musis davat kvalitnejsi olej | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Prestavba na LPG | |
| |
|