VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Prestavba na LPG

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

Prestavba na LPG Empty
OdoslaťPredmet: Prestavba na LPG   Prestavba na LPG Icon_minitime20/6/2008, 00:11

Co vravite na prestavbu na LPG..? Je pravda ze to krati zivotnost motora..? a ze pri tom straca vykon..? Oplati sa to na moju 1.6? Diky za vsetky ohlasi...
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Vek : 38
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

Prestavba na LPG Empty
OdoslaťPredmet: Re: Prestavba na LPG   Prestavba na LPG Icon_minitime20/6/2008, 09:47

kedysi som aj ja rozmylal nad tym,ale zavrhol som to:za to čo ušetriš na PHM si potom kupiš novy motor,pretože ked budeš stale chodiť na plyn,tak počitaj,že po nejakych 80-tich tisicoch motor pojde do šrotu.nech si hovori kto chce čo chce je to suche palivo a nemaže motor,a ked sa nemaže tak sa sakra opotrebuva a vysledok je jasny.k tomu vykonu-so 74 kW sa rozluč,ten pojde poznatelne dole a spotreba je samozrejme min o 2-3 litre vyššia,ako pri benzine.takže moj nazor:určite nie
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

Prestavba na LPG Empty
OdoslaťPredmet: Re: Prestavba na LPG   Prestavba na LPG Icon_minitime20/6/2008, 16:50

ja ked som kupil auto bolo mi povedane ze jazdilo trochu na plyn... ma najazdene okolo 135tis. km ale zda sa mi v dobrom stave... plyn je uz aj tak demontovany... i ked som premyslal ze by som ho namontoval znova kvoli dlhym cestam ale neako sa do toho nehrniem tak velky... s toho Shocked
Návrat hore Goto down
seven72
Pilot
Pilot
seven72

Male
Vek : 41
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 793
Auto : VW G 3 1,8 (ABS)

Prestavba na LPG Empty
OdoslaťPredmet: Re: Prestavba na LPG   Prestavba na LPG Icon_minitime21/6/2008, 03:46

Sharkygolf napísal:
kedysi som aj ja rozmylal nad tym,ale zavrhol som to:za to čo ušetriš na PHM si potom kupiš novy motor,pretože ked budeš stale chodiť na plyn,tak počitaj,že po nejakych 80-tich tisicoch motor pojde do šrotu.nech si hovori kto chce čo chce je to suche palivo a nemaže motor,a ked sa nemaže tak sa sakra opotrebuva a vysledok je jasny.k tomu vykonu-so 74 kW sa rozluč,ten pojde poznatelne dole a spotreba je samozrejme min o 2-3 litre vyššia,ako pri benzine.takže moj nazor:určite nie

neviem ako si na to dosiel ze po 80 tis pojde motor off.. skor naopak.. lpg ty neopotrebuje motor je cistej nespiny olej sviecky a zhory vse ..a ta spotreby je tiez trosku vysia ale cca max liter a nie 2 - 3 a to je pri tej cene z 43 Arrow 22 sk trosku zanedbatelne a lpg uz je oslobodene od danne takze pojde dolu na 17.. a ten vykon strati uplne minimum co si mozno ani nevsimne lpg ma vysie oktanove cislo.. neries ked to nepoznas a v zivote si to nemal.. trosku si to najprv prestuduj http://referaty.atlas.sk/prirodne-vedy/chemia/13333/?print=1 pri tvojom vykonne ani nevahaj je to investicia ktora sa ty vrati do roka zalezi od kmm
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

Prestavba na LPG Empty
OdoslaťPredmet: Re: Prestavba na LPG   Prestavba na LPG Icon_minitime24/6/2008, 09:46

seven72 napísal:
Sharkygolf napísal:

neviem ako si na to dosiel ze po 80 tis pojde motor off.. skor naopak.. lpg ty neopotrebuje motor je cistej nespiny olej sviecky a zhory vse ..a ta spotreby je tiez trosku vysia ale cca max liter a nie 2 - 3 a to je pri tej cene z 43 Arrow 22 sk trosku zanedbatelne a lpg uz je oslobodene od danne takze pojde dolu na 17.. a ten vykon strati uplne minimum co si mozno ani nevsimne lpg ma vysie oktanove cislo.. neries ked to nepoznas a v zivote si to nemal.. trosku si to najprv prestuduj http://referaty.atlas.sk/prirodne-vedy/chemia/13333/?print=1 pri tvojom vykonne ani nevahaj je to investicia ktora sa ty vrati do roka zalezi od kmm

presne tak,lpg je pre motor lepsi ako benzin,jedina nevyhoda,ze je suchy,musis davat kvalitnejsi olej
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Sponsored content

Prestavba na LPG Empty
OdoslaťPredmet: Re: Prestavba na LPG   Prestavba na LPG Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Prestavba na LPG
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» 4x4 prestavba
» prestavba so 4x100 na 5x100
» Prestavba bubon 4x100 na kotuc
» POTREBUJEM RADU : PRESTAVBA NA RASTLINNY OLEJ !
» Prestavba brzd. FSIII na octavia RS 312mm

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: