viloaj Vodič
Vek : 37 Registrácia : 24.06.2009 Počet príspevkov : 167 Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01 Bydlisko : Košice - Stare mesto
| Predmet: help me,,, z nicoho nic zacalo mi zrat vnutro pneumatiky, zbiehavost ok, odklon -1° 23´ ako na to 11/5/2014, 20:04 | |
| Pred rokom a pol som zgeneralkoval prednu napravu, urobil som geometriu a jazdil som, vsetko bolo ok. teraz som prezuval gumy a vsimol som si, ze mam predne prave zodrate do hladka z vnuta,,, a po vonkajsej strane ma vzor este 3mm. na geometrii vysledok bol taky, ze zbiehavost bola minimalne odchylena, ale na danom kolese je ODKLON minus 1°23´. v servise povedali, ze spodnim capom sa uz neda viac stiahnut tento uhol. podla tolerancii moze byt max -1°, a to si myslim, ze uz aj to je vela. Kde moze byt problem ??? prihnuta karoseria, krivy tlmic, tehlica, ohnute rameno alebo cela napravnica???
co mam robit,,, vmotovat rozperu prednych tlmicov a skusit v ramene urobit vacsie otvory aby sa spodny cap mohol viac zasunut do vnutra ramena ???
Este dodam ze lava predna strana je vsetko v poriadku,,, ODKLON je na lavom prednom minus 0°45´ a gumu nederie.
Nemal uz niekto nieco podobne ???
| |
|