VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Klepanie+Dobijanie Golf IV 98 1,9 66Kw

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
bugy-x
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 15.04.2014
Počet príspevkov : 1
Auto : Golf IV 1,9 66Kw

Klepanie+Dobijanie Golf IV 98 1,9 66Kw Empty
OdoslaťPredmet: Klepanie+Dobijanie Golf IV 98 1,9 66Kw   Klepanie+Dobijanie Golf IV 98 1,9 66Kw Icon_minitime15/4/2014, 19:26

Po nastartovani mi zostane svietit kontrolka dobijania,az pokial nepretocim otacky nad 2000 potom zhasne a vsetko ide ok.Ale s dobijanim zrejme bude problem citim to pri startoch a to je jedno ci uz za tepla alebo nie...no hlavne za studena...Co by mohla byt najpravdepodobnejsia pricina?Alternator?
A este by som chcel poradit s klepanim motora...len mi nejde do hlavy ta nepravidelnost...obcas ked nastartujem motor bezi ako hodinky,no inokedy zas klepe...niekdy staci pridat plyn,ked upadnu otacky motor ide dobre ako by si nieco sadlo...no vacsinou pocujem klepot...a ked pridam plyn a zdvihnu sa otacky motor ide dobre...viem ze by to mohla byt napinacia kladka no ta je vymenena a aj rozvody...za rady vopred dakujem...
Návrat hore Goto down
krepy
Začiatočník
Začiatočník
krepy

Male
Vek : 49
Registrácia : 28.07.2009
Počet príspevkov : 34
Auto : vw golf 4 1,9 tdi ahf

Klepanie+Dobijanie Golf IV 98 1,9 66Kw Empty
OdoslaťPredmet: Re: Klepanie+Dobijanie Golf IV 98 1,9 66Kw   Klepanie+Dobijanie Golf IV 98 1,9 66Kw Icon_minitime11/7/2014, 18:30

bugy-x napísal:

Po nastartovani mi zostane svietit kontrolka dobijania,az pokial nepretocim otacky nad 2000 potom zhasne a vsetko ide ok.Ale s dobijanim zrejme bude problem citim to pri startoch a to je jedno ci uz za tepla alebo nie...no hlavne za studena...Co by mohla byt najpravdepodobnejsia pricina?Alternator?
A este by som chcel poradit s klepanim motora...len mi nejde do hlavy ta nepravidelnost...obcas ked nastartujem motor bezi ako hodinky,no inokedy zas klepe...niekdy staci pridat plyn,ked upadnu otacky motor ide dobre ako by si nieco sadlo...no vacsinou pocujem klepot...a ked pridam plyn a zdvihnu sa otacky motor ide dobre...viem ze by to mohla byt napinacia kladka no ta je vymenena a aj rozvody...za rady vopred dakujem...

asi by to mohol byt alternator kem mas zle uhliky tak svieti dobijanie a pri vyssich otackach sa produkuje viac voltov
ja by som skusil pomerat kolko dava altik pri volnobehu ak to je pod 14 volt tak treba pozriet altik .a tomu by som aj pripisoval ten
klepot motora eventualne ako je natom volnobezka
Návrat hore Goto down

Klepanie+Dobijanie Golf IV 98 1,9 66Kw
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Golf 3 Tdi 66kw
» VW GOLF Variant 1.9TDi ALH 66kw

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling-
Prejdi na: