bugy-x Začiatočník
Registrácia : 15.04.2014 Počet príspevkov : 1 Auto : Golf IV 1,9 66Kw Bydlisko : DK
| Predmet: Klepanie+Dobijanie Golf IV 98 1,9 66Kw 15/4/2014, 19:26 | |
| Po nastartovani mi zostane svietit kontrolka dobijania,az pokial nepretocim otacky nad 2000 potom zhasne a vsetko ide ok.Ale s dobijanim zrejme bude problem citim to pri startoch a to je jedno ci uz za tepla alebo nie...no hlavne za studena...Co by mohla byt najpravdepodobnejsia pricina?Alternator? A este by som chcel poradit s klepanim motora...len mi nejde do hlavy ta nepravidelnost...obcas ked nastartujem motor bezi ako hodinky,no inokedy zas klepe...niekdy staci pridat plyn,ked upadnu otacky motor ide dobre ako by si nieco sadlo...no vacsinou pocujem klepot...a ked pridam plyn a zdvihnu sa otacky motor ide dobre...viem ze by to mohla byt napinacia kladka no ta je vymenena a aj rozvody...za rady vopred dakujem...
| |
|
krepy Začiatočník
Vek : 49 Registrácia : 28.07.2009 Počet príspevkov : 34 Auto : vw golf 4 1,9 tdi ahf
| Predmet: Re: Klepanie+Dobijanie Golf IV 98 1,9 66Kw 11/7/2014, 18:30 | |
| - bugy-x napísal:
Po nastartovani mi zostane svietit kontrolka dobijania,az pokial nepretocim otacky nad 2000 potom zhasne a vsetko ide ok.Ale s dobijanim zrejme bude problem citim to pri startoch a to je jedno ci uz za tepla alebo nie...no hlavne za studena...Co by mohla byt najpravdepodobnejsia pricina?Alternator? A este by som chcel poradit s klepanim motora...len mi nejde do hlavy ta nepravidelnost...obcas ked nastartujem motor bezi ako hodinky,no inokedy zas klepe...niekdy staci pridat plyn,ked upadnu otacky motor ide dobre ako by si nieco sadlo...no vacsinou pocujem klepot...a ked pridam plyn a zdvihnu sa otacky motor ide dobre...viem ze by to mohla byt napinacia kladka no ta je vymenena a aj rozvody...za rady vopred dakujem... asi by to mohol byt alternator kem mas zle uhliky tak svieti dobijanie a pri vyssich otackach sa produkuje viac voltov ja by som skusil pomerat kolko dava altik pri volnobehu ak to je pod 14 volt tak treba pozriet altik .a tomu by som aj pripisoval ten klepot motora eventualne ako je natom volnobezka | |
|