| dorabanie klimatizacie | |
|
|
Autor | Správa |
---|
joy_pu Vodič
Vek : 43 Registrácia : 07.04.2008 Počet príspevkov : 295 Auto : golf IV 1.4 16V BCA Bydlisko : Puchov
| Predmet: dorabanie klimatizacie 18/6/2008, 22:00 | |
| cafte golfisti mam taku malu otazocku ma tu niekto skusenosti s dorabanim klimatizacie? oplati sa vobec do toho pustat? dik. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: dorabanie klimatizacie 19/6/2008, 14:57 | |
| tak pokial nemas ziadnu nie je to najlacnejsie. Potrebujes Klimakompresor kabelaz hadice chladicovu stenu cele to kurenie co mas pod palubkou a este dalsich par veci ide o to ci si chces nechat auto tak dlho ze by sa to oplatilo |
|
| |
joy_pu Vodič
Vek : 43 Registrácia : 07.04.2008 Počet príspevkov : 295 Auto : golf IV 1.4 16V BCA Bydlisko : Puchov
| Predmet: Re: dorabanie klimatizacie 19/6/2008, 15:00 | |
| no ja mozem zohnat komplet vsetko za 14 000 v tom by nebol problem ale neviem kto by mi to nahodil a kolko za to asi pytaju. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: dorabanie klimatizacie 19/6/2008, 15:03 | |
| za 14 manual ci climatronic |
|
| |
joy_pu Vodič
| Predmet: Re: dorabanie klimatizacie 19/6/2008, 15:05 | |
| fuu teraz neviem ale asi manual | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: dorabanie klimatizacie 19/6/2008, 18:55 | |
| poznam jedneho chalana co za to dal 5ku za robotu |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: dorabanie klimatizacie 19/6/2008, 20:44 | |
| - GolfinoIV napísal:
- poznam jedneho chalana co za to dal 5ku za robotu
no to hej..stym musi byt hafo roboty....neviem ci to stoji za tie prachy ... ja osobne klimu ked nemusim nepouzivam...presne povedane skoro vobec...vzdy som hned z toho chory.. to treba uvazit..co clovek od toho ocakava..na ake trasy jazdi..atd...pretoze myslim ze ked raz budes auto predavat to co si do toho invetoval ti nezaplati nikto.. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: dorabanie klimatizacie 19/6/2008, 20:52 | |
| - ivco85 napísal:
- GolfinoIV napísal:
- poznam jedneho chalana co za to dal 5ku za robotu
no to hej..stym musi byt hafo roboty....neviem ci to stoji za tie prachy ... ja osobne klimu ked nemusim nepouzivam...presne povedane skoro vobec...vzdy som hned z toho chory.. to treba uvazit..co clovek od toho ocakava..na ake trasy jazdi..atd...pretoze myslim ze ked raz budes auto predavat to co si do toho invetoval ti nezaplati nikto.. to je velka pravda... vsetky investicie je potrebne poriadne zvazit az potom nieco riesit... taktiez som chcel dorabat klimu a uz len ked som sa dozvedel co vsetko je na to potrebne nechal som to tak... vela investicii zhanania roznych casti a pod. |
|
| |
joy_pu Vodič
| Predmet: Re: dorabanie klimatizacie 19/6/2008, 22:00 | |
| tak preto sa aj pytam lebo aj mna to dost odradza a este to ani nie je lacna zalezitost ale chcem vediet nejake nazory. | |
|
| |
remco Profík
Vek : 39 Registrácia : 07.09.2007 Počet príspevkov : 1145 Auto : VW Golf IV TDI Bydlisko : Žilina-Bratislava
| Predmet: Re: dorabanie klimatizacie 19/6/2008, 22:09 | |
| No ja takisto klimu mam a moc nevyuzivam, v lete radsej nachvilu otvorim okno a ked je fakt brutalne teplo tak nacvilu vzdy pustim a potom zasa hned vypnem ale nejako dlhodobejsie by som to zapnute mat nemohol lebo hned mi tecie nos a mam vsetky sliznice suche jak dement..... Ale to je skor subjektivne kazdopadne obcas je klima fajn na dovolenky alebo dlhsie cesty obcas potesi moznost schladit si hlavu. V lete som par krát daval do kopy roztecenu cokoladu na vyduchu ale koli tomu sa ti to davat asi neoplati | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: dorabanie klimatizacie | |
| |
|
| |
| dorabanie klimatizacie | |
|