VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

hucanie z praveho predneho kolesa

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
patrikx
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 25.12.2012
Počet príspevkov : 4
Auto : vw golf 4 ´98 1,6 74kw

hucanie z praveho predneho kolesa Empty
OdoslaťPredmet: hucanie z praveho predneho kolesa   hucanie z praveho predneho kolesa Icon_minitime11/12/2013, 13:31

Prosim o radu. po vymene spojky na G4 1,6 benzin ´98 r.v. zacalo pri lavotocivej zakrute nieco hucat z oblasti praveho predneho kolesa. zvuk ako keby koleso drelo o podblatnik. vsade som sa docital zeby to malo byt prave lozisko kolesa no po vymene loziska sa absolutne nic nezmenilo. kazda rada dobra. dakujem
Návrat hore Goto down
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male
Vek : 37
Registrácia : 15.05.2008
Počet príspevkov : 371
Auto : W Golf V 1.9 Tdi Sportline

OdoslaťPredmet: Re: hucanie z praveho predneho kolesa   hucanie z praveho predneho kolesa Icon_minitime8/1/2014, 13:54

ked huci prava strana nemusi znamena ze je vadne lozisko na pravej strane na napravach to dost prebija aj s opacnej strany moj pripad tak ako ty hucalo na lavej vymenil som na lavej ale hucanie neprestalo potom,vymenil som na pravej a hucanie prestalo.taka moja skusenost
Návrat hore Goto down
Streetch
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 31
Registrácia : 18.11.2012
Počet príspevkov : 7
Auto : VW GOLF 1.9 TDi PD 85kw

OdoslaťPredmet: Re: hucanie z praveho predneho kolesa   hucanie z praveho predneho kolesa Icon_minitime9/1/2014, 22:09

Tak isto mi to hučalo z lavej strany a vymenil som na pravej a prešlo Smile + homokyneťák bol chytený tak aj ten musel preč.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: hucanie z praveho predneho kolesa   hucanie z praveho predneho kolesa Icon_minitime

Návrat hore Goto down

hucanie z praveho predneho kolesa
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» naboj predneho kolesa
» hucanie
» Hucanie klimy - vyriesene
» Zhasinanie praveho xenonu
» vymena predneho svetla

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: