patrikx Začiatočník
Registrácia : 25.12.2012 Počet príspevkov : 4 Auto : vw golf 4 ´98 1,6 74kw Bydlisko : Liptovsky Mikulas
| Predmet: hucanie z praveho predneho kolesa 11/12/2013, 13:31 | |
| Prosim o radu. po vymene spojky na G4 1,6 benzin ´98 r.v. zacalo pri lavotocivej zakrute nieco hucat z oblasti praveho predneho kolesa. zvuk ako keby koleso drelo o podblatnik. vsade som sa docital zeby to malo byt prave lozisko kolesa no po vymene loziska sa absolutne nic nezmenilo. kazda rada dobra. dakujem
| |
|
ciiita Pretekár
Vek : 37 Registrácia : 15.05.2008 Počet príspevkov : 371 Auto : W Golf V 1.9 Tdi Sportline Bydlisko : Leibnitz/ Austria
| Predmet: Re: hucanie z praveho predneho kolesa 8/1/2014, 13:54 | |
| ked huci prava strana nemusi znamena ze je vadne lozisko na pravej strane na napravach to dost prebija aj s opacnej strany moj pripad tak ako ty hucalo na lavej vymenil som na lavej ale hucanie neprestalo potom,vymenil som na pravej a hucanie prestalo.taka moja skusenost | |
|
Streetch Začiatočník
Vek : 31 Registrácia : 18.11.2012 Počet príspevkov : 7 Auto : VW GOLF 1.9 TDi PD 85kw Bydlisko : Komix City
| Predmet: Re: hucanie z praveho predneho kolesa 9/1/2014, 22:09 | |
| Tak isto mi to hučalo z lavej strany a vymenil som na pravej a prešlo + homokyneťák bol chytený tak aj ten musel preč. | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: hucanie z praveho predneho kolesa | |
| |
|