VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Aké pruzenie na golfa

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

Aké pruzenie na golfa Empty
OdoslaťPredmet: Aké pruzenie na golfa   Aké pruzenie na golfa Icon_minitime12/10/2013, 19:17

Auto mam uz velmi nizko a chcel by som vymanit tlmice. Je potreba vymenit aj pruziny predpkladam. Aku znacku by ste mi doporucili?
Návrat hore Goto down
pozno
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 44
Registrácia : 10.12.2007
Počet príspevkov : 136
Auto : Golf 2 1,8 GTI 16V PL

OdoslaťPredmet: Re: Aké pruzenie na golfa   Aké pruzenie na golfa Icon_minitime18/11/2013, 13:27

pruziny sa menia iba malo, a skus pozret ci nemas zrezane struny... toto nie je skoda 120 tu pruziny preziju aj 2 auta, kludne mozes dat aj z vrakoviska alebo od niekoho, mal som 5 golfou a kamarat tiez, a dalsi na nich pretekal, pruziny sa menia iba za sportove alebo znizene... Smile
ale na predposlednom som daval robit podlozky pood struny.... to je pravda a uz neviem ci 40 alebo 50mm Very Happy:D:D
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aké pruzenie na golfa   Aké pruzenie na golfa Icon_minitime20/11/2013, 21:07

pruziny niesu zrezane, auto nemam pol roka aby som nevedel ako vypadalo pred 4 rokmi, a uz rok beham na takto znizenom aute. Teda cela vaha auta je na pruzeni. Pred 5 rokmi ked som kupil auto problem s vyskou nebol. Tak ako menit?.. aj napriek tomu ze pruziny trpia rok mozno 2?
Návrat hore Goto down
pozno
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 44
Registrácia : 10.12.2007
Počet príspevkov : 136
Auto : Golf 2 1,8 GTI 16V PL

OdoslaťPredmet: Re: Aké pruzenie na golfa   Aké pruzenie na golfa Icon_minitime21/11/2013, 09:22

tie podlozky uz nemam, a pruziny mozno by som dal aj starsie, ale musia byt v lepsom stave Smile
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aké pruzenie na golfa   Aké pruzenie na golfa Icon_minitime21/11/2013, 19:38

Uz len zistit tu mieru opotrebenia, a hranicu kedu su este dobré.

Co zrejme okom nezistime. Co vidim tak ze niesu velmi zahrrdzavene alebo co su v podstate pekne ale ako pruzia ci by boli alebo nie to neviem
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aké pruzenie na golfa   Aké pruzenie na golfa Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Aké pruzenie na golfa
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: