VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Demontaz predneho naraznika

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

Demontaz predneho naraznika Empty
OdoslaťPredmet: Demontaz predneho naraznika   Demontaz predneho naraznika Icon_minitime17/9/2013, 20:52

Zdravim, potreboval by som odmontovat predny naraznik. Na jar som to robil a spadol mi k zemi cely ten nosnik ci vystuha v predu napriec, co je s tym silentblokom. Mali by naraznik teoreticky drzat 4 sroby .2 vpravo a 2 vlavo. Medzi tymi srobami bola jedna dierka a vypadalo to ako keby tam chybala sroba. Tak som tam jednu dal v pohode dokonca to cyhtilo zavit. Urobil som to aj na druhej strane. Myslite ze po demontazi tych krajnych 4 srobov uz ostane upevneny ten nosnik a ze sa mi nezdrbe dole.? dik
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

OdoslaťPredmet: Re: Demontaz predneho naraznika   Demontaz predneho naraznika Icon_minitime22/9/2013, 19:07

este nikto neodmontoval predny naraznik?..
Návrat hore Goto down
stevocz
Pretekár
Pretekár
stevocz

Male
Vek : 39
Registrácia : 06.07.2009
Počet príspevkov : 318
Auto : GII 1,6 TD s IC (SB)

OdoslaťPredmet: Re: Demontaz predneho naraznika   Demontaz predneho naraznika Icon_minitime25/9/2013, 12:23

medzi dvoma srubami co drzi naraznik ma byt este jedna mensia co drzi nosnik, ak si ju tam dal tak ti to bude drzat
Návrat hore Goto down
http://www.grafikapro.sk
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Demontaz predneho naraznika   Demontaz predneho naraznika Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Demontaz predneho naraznika
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» demontaz predneho svetla
» dorabka prednych hmloviek do naraznika na boru
» vymena predneho svetla

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: