VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

tak to je VW GOLF zraz...treba zazit

Goto down 
+3
boraTDI
dramatiq
mato500
7 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

tak to je VW GOLF zraz...treba zazit - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: tak to je VW GOLF zraz...treba zazit   tak to je VW GOLF zraz...treba zazit - Stránka 2 Icon_minitime25/6/2008, 23:13

chlapi jak si tu pekne hrkutate... Very Happy ..ale plny suhlas s vami...
snad ked nam od noveho roku nadelia to Euro budeme nakupovat na tych nemeckych tunningovych strankach ako divi... no nekup to za povezdme 190 kaček afro
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male
Registrácia : 08.01.2008
Počet príspevkov : 730
Auto : Golf IV TDI AJM

OdoslaťPredmet: Re: tak to je VW GOLF zraz...treba zazit   tak to je VW GOLF zraz...treba zazit - Stránka 2 Icon_minitime25/6/2008, 23:15

to dufame asi vsetci Very Happy
no mam pocit ze ked nam dojde to euro-bude to asi este lepsie nakupovat napr: od DE
ved sa dockame... Exclamation
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: tak to je VW GOLF zraz...treba zazit   tak to je VW GOLF zraz...treba zazit - Stránka 2 Icon_minitime25/6/2008, 23:27

mato556 napísal:
to dufame asi vsetci Very Happy
no mam pocit ze ked nam dojde to euro-bude to asi este lepsie nakupovat napr: od DE
ved sa dockame... Exclamation

ano bude to lepsie nakupovat zo zahranicia pretoze nebudu tak velke financne rozdiely ale nebude to hned po zavedeny eura... nieco si pockame pokial sa trosku neustalime s ostatnymi krajinami EU menou euro... aj ked nikdy nebudemem na takej istej urovni napr. ako D a podobne
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: tak to je VW GOLF zraz...treba zazit   tak to je VW GOLF zraz...treba zazit - Stránka 2 Icon_minitime26/6/2008, 07:11

ivco85 napísal:
snad ked nam od noveho roku nadelia to Euro budeme nakupovat na tych nemeckych tunningovych strankach ako divi... no nekup to za povezdme 190 kaček afro

je pravda, ze hrkutat si mozeme v chate, nie tu Very Happy ale ved sme to tu moc nezaspamovali a vlastne to bolo trosku aj k teme Very Happy
ja uz teraz nakupujem, ako divy, ved za tych par euro sa to neda nezobrat. len je horsie, ked mi to z uctu odchadza potom v korunach... Very Happy uz aby sa to poriesilo s eurom, aby sa lepsie pozeralo na tie sumy Smile
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: tak to je VW GOLF zraz...treba zazit   tak to je VW GOLF zraz...treba zazit - Stránka 2 Icon_minitime26/6/2008, 10:26

Apophis82:
no tak to mas pravdu Smile
hroza ako to potom na ucte vyzera po prepocte na SK
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: tak to je VW GOLF zraz...treba zazit   tak to je VW GOLF zraz...treba zazit - Stránka 2 Icon_minitime26/6/2008, 10:29

mato556 napísal:
Apophis82:
no tak to mas pravdu Smile
hroza ako to potom na ucte vyzera po prepocte na SK

Ale aj po zavedeny eura ked budeme nieco kupovat a prepocitame si to v tej dobe este na stare peniaze bude to drahsie... minule som pozeral nieco ohladom zavedenia eura a nakupovali nikde v zahranici a u nas na slovnsku vsetko iste a bol tam viditelny rozdiel.
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: tak to je VW GOLF zraz...treba zazit   tak to je VW GOLF zraz...treba zazit - Stránka 2 Icon_minitime26/6/2008, 10:32

latik:
to ano ale proste nie vzdy si to budeme prepocitavat..budes mat ceny aj u nas len v eurach tak hned uvidime rozdiel...
treba este pockat ako to bude ozaj
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: tak to je VW GOLF zraz...treba zazit   tak to je VW GOLF zraz...treba zazit - Stránka 2 Icon_minitime26/6/2008, 10:41

Apophis82 napísal:
ivco85 napísal:

je pravda, ze hrkutat si mozeme v chate, nie tu Very Happy ale ved sme to tu moc nezaspamovali a vlastne to bolo trosku aj k teme Very Happy
ja uz teraz nakupujem, ako divy, ved za tych par euro sa to neda nezobrat. len je horsie, ked mi to z uctu odchadza potom v korunach... Very Happy uz aby sa to poriesilo s eurom, aby sa lepsie pozeralo na tie sumy Smile
to hrkutate nebolo nic v zlom..ze len sa mi paci plodna debata...ved sme v rubrike pokec.. Very Happy
a ak sa stane to co nam garantuje nasa vlada..tak po prichode eura sa nezmeni nic...a dufam ze to tak aj bude..pretoze ak sa nieco zmeni tak to pojde iba k horsiemu..pretoze cenami tovarov a vyrobkov sme na urovni EU..ale cenami sluzieb sme stale uplne ludova krajina....a to by myslim nikto nebol proti kedy to tak zostalo...
takze jedine v com su tendencie ze nastane zmena ..je rast cien sluzieb v privatnom aj verejnom sektore..
trivialny priklad...myslite ze preco sa vsetky buchnute auta z belgicka a francuzska beru na export sem knam a podobne??? pretoze ich ceny sluzieb su take vysoke, ze nema realny vyznam to tam robit...takze ked rozbiju auto..zoberu neake bubaky na poistke..a za tie ako by ho mali dat opravit..radsje kupia ine jazdene alebo nove....pretoze tie ceny oprav rastu fakt do astronomickych vysok....a takto by som mohol pokracovat v XY pripadoch..a to je fakt....osobna realna skusenost..bo moja sestra zije v belgicku....
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: tak to je VW GOLF zraz...treba zazit   tak to je VW GOLF zraz...treba zazit - Stránka 2 Icon_minitime26/6/2008, 10:47

to je tak ako pise ivco... som bol dlhsie v DE a tam to tiez tak robia..
ked sa vsetko podari ako ma,mozno sa dockame aj my takeho stretka ake je na videu na zaciatku temy Very Happy:D
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: tak to je VW GOLF zraz...treba zazit   tak to je VW GOLF zraz...treba zazit - Stránka 2 Icon_minitime26/6/2008, 11:01

suhlasim s ivcom. ceny sluzieb pojdu hore. zdrazovat vedia nasi podnikatelia a firmy velmi rychlo, to im ide Smile ved byvaju diskusie ohladom zavedenia eura teraz castejsie a tiez to skoro vzdy spominaju, ze sluzby mame ovela lacnejsie, ako eu, ze pojdu hore. ale ze snad aj platy pojdu hore, comu ja zase moc neverim.
s tymi autami to mozem tiez potvrdit.
a takychto stretiek sa dufam dockame, bolo by to super. treba dufat Very Happy
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: tak to je VW GOLF zraz...treba zazit   tak to je VW GOLF zraz...treba zazit - Stránka 2 Icon_minitime29/6/2008, 02:41

tak tohoto sa my nedozijeme pri takej ucasti na akciach smutne Sad
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: tak to je VW GOLF zraz...treba zazit   tak to je VW GOLF zraz...treba zazit - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

tak to je VW GOLF zraz...treba zazit
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» zraz
» ZRAZ VYCHODNE SLOVENSKO???
» ..ked treba ist nizko..
» Rozvody 81kW, co vsetko mi treba ?
» ako zistit kolko voltovu a kolko ohmovu lambdu mi treba kupit pre moj motor

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: CLUB :: Pokec-
Prejdi na: