VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Aké predne svetlomety?

Goto down 
+6
mato88
lupo
megi
Runcajz
nikibad
LeonGTi
10 posters
AutorSpráva
LeonGTi
Začiatočník
Začiatočník
LeonGTi

Male
Registrácia : 06.10.2007
Počet príspevkov : 4
Auto : VW Golf 1.8 T GTi

Aké predne svetlomety? Empty
OdoslaťPredmet: Aké predne svetlomety?   Aké predne svetlomety? Icon_minitime6/5/2009, 20:33

Potreboval by som radu ohľadom kúpy predných svetiel na G3, sú lepšie tie ktoré majú čočku, alebo tie, ktoré nemajú?
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Aké predne svetlomety?   Aké predne svetlomety? Icon_minitime6/5/2009, 20:44

zalezi co sa ti paci, a co chces....Do cocky by pasoval xenon ale to je proti vyhlaske .....
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: Aké predne svetlomety?   Aké predne svetlomety? Icon_minitime7/5/2009, 16:15

no trochu by som si na tvojom mieste ujasnil, čo chceš. Lebo čočka je akurát dobrá na tlmené svetlá a na dialkové je rozhodne lepšia parabola. V každom prípade kúp niečo kvalitnejšie, aby si nemusel nadávať, že potom nevidíš... he
Návrat hore Goto down
megi
Začiatočník
Začiatočník
megi

Female
Vek : 42
Registrácia : 14.07.2009
Počet príspevkov : 39
Auto : golf 3 - 66kw

OdoslaťPredmet: Re: Aké predne svetlomety?   Aké predne svetlomety? Icon_minitime25/7/2009, 12:00

ja mam anjelske oci s cockou a svietia super neviem si ich vynachvalit
Návrat hore Goto down
lupo
Pretekár
Pretekár
lupo

Male
Vek : 34
Registrácia : 17.11.2008
Počet príspevkov : 498
Auto : VW GOLF V-1,9 TDI,LADA NIVA 4x4

OdoslaťPredmet: Re: Aké predne svetlomety?   Aké predne svetlomety? Icon_minitime25/7/2009, 14:34

Ja mám tak isto v čočke a svietia výborne Twisted Evil
Návrat hore Goto down
http://lupogolf@pobox.sk
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Aké predne svetlomety?   Aké predne svetlomety? Icon_minitime25/7/2009, 14:56

cocky veru nesvietia o moc lepsie,ked ti zasvietim s H7 co su v parabole a vedla s cockou,neviem,neviem,co lespie svieti,myslim ze parabola jednoznacne s H7
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
tufi
Vodič
Vodič

Male
Registrácia : 07.08.2007
Počet príspevkov : 151
Auto : VW Golf 3

OdoslaťPredmet: Re: Aké predne svetlomety?   Aké predne svetlomety? Icon_minitime26/7/2009, 22:49

mato88 napísal:
cocky veru nesvietia o moc lepsie,ked ti zasvietim s H7 co su v parabole a vedla s cockou,neviem,neviem,co lespie svieti,myslim ze parabola jednoznacne s H7
cocka s vybojkou svieti lepsie Very Happy
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Aké predne svetlomety?   Aké predne svetlomety? Icon_minitime26/7/2009, 23:28

s vybojkou za ktoru ti mozu policajti zobrat tp? tak super :-)
Návrat hore Goto down
Johny
Pretekár
Pretekár

Vek : 53
Registrácia : 26.03.2008
Počet príspevkov : 410
Auto : Golf III 1,9D

OdoslaťPredmet: Re: Aké predne svetlomety?   Aké predne svetlomety? Icon_minitime27/7/2009, 20:54

výbojky HID sady neodporučam , neže ti vezmu TP ale možeš dostať aj pokutu do 330€ a u nás v SE sa aj stalo .
Ak je dobrá žiarovka tak je čočka fajn ale parabola v čirej optike je trocha lepšie , záleží len na tebe ako sa rozhodneš , možností máš mnoho
Návrat hore Goto down
tufi
Vodič
Vodič

Male
Registrácia : 07.08.2007
Počet príspevkov : 151
Auto : VW Golf 3

OdoslaťPredmet: Re: Aké predne svetlomety?   Aké predne svetlomety? Icon_minitime9/8/2009, 09:03

mato88 napísal:
s vybojkou za ktoru ti mozu policajti zobrat tp? tak super :-)
no ak si dorobis ostrekovace a imitaciu automatickeho naklanania tak ani nie...
Návrat hore Goto down
Typo_T
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 54
Registrácia : 25.11.2010
Počet príspevkov : 7
Auto : VW Golf III GT 1,6/74 kW Yachting Edition Henry Lloyd

OdoslaťPredmet: Re: Aké predne svetlomety?   Aké predne svetlomety? Icon_minitime19/8/2011, 08:45

Je to tu síce staršieho dáta, ale skúsim napísať najprv sem ... Riešim podobnú dilemu, dosť jazdím aj v tme a teraz dokonca budem dochádzať do práce na 2 smeny cez horský prechod 65 km (MT-ZH). Takže potreba poriadnych svetiel kvôli bezpečnosti i zverine jasný. Golfík som kúpil s orig. svetlami (čočky), po jednom ťukese odišlo ľavé svetlo, ktoré som kvôli cene vymenil za neznačkové, vzhľadovo obdobné. Pravé pôvodné má vydraté nastavenie sklonu a tak premýšľam nad úplnou výmenou. Pôvodne boli nastavené trochu vyššie, občas sa mi stávalo, že mi niekto blikol, teraz po STK vidím na stretávačkách nič moc. Rád by som to mal podľa predpisov (tiež ma se.ie, keď ma niekto oslňuje), no chcel by som max. legálny výkon za prijateľnú cenu (porozvodový stav financií ;-) ). Poraďte plz ...
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aké predne svetlomety?   Aké predne svetlomety? Icon_minitime20/8/2011, 23:45

zozen si G4 look od Helly,mas tam vlastne dve paraboly,ciru optiku a H7 ziarovky,ked das dotoho nejake vykonejsie ziarovky,vramci moznosti,tak mas svetla az az
Návrat hore Goto down
patres46
Autoškolák
Autoškolák
patres46

Male
Vek : 33
Registrácia : 03.10.2011
Počet príspevkov : 70
Auto : Volkswagen Golf D CL Europe

OdoslaťPredmet: Re: Aké predne svetlomety?   Aké predne svetlomety? Icon_minitime4/11/2011, 12:41

môžem potvrdiť mam tušim tie svetla čo spominaš mato88 a zohnal som žiarovky nejake extra xenon withe ... a svetla je dostatok =)
Návrat hore Goto down
Typo_T
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aké predne svetlomety?   Aké predne svetlomety? Icon_minitime7/11/2011, 17:10

Pravdepodobne to boli tieto, ktoré som obzeral z diaľky minulý víkend pri národnom cintoríne v MT na jedej čiernej G3ke. Dnes sa mi ale rozsypalo predné ložisko a servisák mi odporučil vymeniť už rovno aj to druhé, aby mi ho nemenil o týždeň, či rok Sad Ďalšia 100ka sa porúča inde, tak to ešte nejak pretrpím ...
Návrat hore Goto down
patres46
Autoškolák
Autoškolák
patres46

Male
Vek : 33
Registrácia : 03.10.2011
Počet príspevkov : 70
Auto : Volkswagen Golf D CL Europe

OdoslaťPredmet: Re: Aké predne svetlomety?   Aké predne svetlomety? Icon_minitime7/11/2011, 18:42

hmm tak to hej to ma prednost...ja taktiez musim vymenit zadne loziska lebo hukot jak svina =D no musi to pockat do vyplaty... a zaroven sa chcem spytat ci loziska s golf 3 variant 110PS TDicko s ABS pasuju na trojku 1,9D bez ABS... porovnaval som ich a rozdiel som nevidel no aj tak sa chcem presvedcit... za radu diki =P
Návrat hore Goto down
Typo_T
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aké predne svetlomety?   Aké predne svetlomety? Icon_minitime7/11/2011, 19:32

Skús posnoriť v iných témach (podvozok, ...), ale podľa mňa by to malo byť rovnaké. Ale ako to už odznelo inde, skús Etku (Googluj Etka) a tam by si to mal zistiť určite presne.

No a k hukotu - pred rokom mi postupne odišlo zadné ložisko a pár km to ešte šlo. No dnes som si už miestami myslel, že idem rovno volať odťahovku, také zvuky neprajem (a rovnako pred výplatou Sad ) počuť zo svojho tátoša nikomu. Zbytočne neriskuj, ak sa ti odrazu úplne rozsype, tak iba budeš zbytočne riešiť problémy navyše Wink
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aké predne svetlomety?   Aké predne svetlomety? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Aké predne svetlomety?
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Predne Svetlomety
» svetlomety hella
» vymena prednych ziaroviek

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: